Šantel Džefris koja je po zanimanju model, influenserka snimljena je pre nekoliko dana na plaži u Majamiju u mikro bikiniju bele boje koji je savršeno istakao njen preplanuli ten. Atraktivna Šantel istakla je svoje atribute i plenila poglede prisutnih na plaži gde je papraci reodvno snimaju.

Ova atraktivna devojka uživa da pokazuje svoje telo - kako na mrežama tako i u javnosti, te je i ovaj put bez ikakvih problema paradirala je u minjaturnom bikiniju, a bujne grudi i obla zadnjica bili su u prvom planu.

šantel snimljena na plaži u majamiju
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, Šantel je postala poznata javnosti zbog veza sa uspešnim muškaricma. Izgledom privlači pažnju gde god se pojavi,  a 2017. godine otkrila je da je ugradila silikonske implante u grudi jer je, kako je otkrila često varirala u težini, a želela je da joj grudi ostanu iste veličine uprkos njenoj skolonosti ka mršavljenju.

šantel zavodi samo bogate muškarce
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako je jednom prilikom ispričala, jedno vreme je imala 58 kilograma, a dešavlo se i da naglo smrša i dođe do 45 kilograma, što je imalo uticaj na to da se njene grudi menjaju.

"To je velika razlika. Kada pređete s D na B korpu i izgubite volumen i težinu, to negativno utiče na vaše grudi. Čini da budu mlitave", izjavila je Šantel za strane medije.

Kao što smo navelai, poznata je po vezama sa poznatim frajerima, a jednom prilikom je otkrila da muškarce bez statusa nikada ne uzima u razmatranje.

Instagram Slavna influenserka mami poglede na plaži

Šantel je i pre nego što je napunila 18 godina počela da se zabavlja sa uticajnim momcima. Tako je 2013. bila sa Džastinom Kombsom, sinom Paf Didija, zatim sa reperom Lil Tvistom, igračem američkog fudbala Dišonom Džeksonom, košarkašem Džordanom Klarksonom, sa njegovim kolegom Kajriom Irvingom, glumcem Vilmerom Valderamom, jutjuberom Polom Loganom, kao i muzičarem Mašinom Ganom Kelijem koji je danas u vezi sa Megan Foks.

2020. bila je u vezi sa Endruom - Druu Tagartom iz benda "The Chainsmokers", koji je danas u vezi sa Selenom Gomez, a takođe, Šantel je imala i romansu sa DJ Diplom.

Međutim, afera sa popularnim pevačem Džastinom Biberom ju je vinula u zvezde. Iako su kratko bili u vezi i to je bilo sasvim dovoljno da se podigne prašina, a okonča se hapšenjem. Šantel je bila sa pevačem kada ga je policija uhvatila kako vozi u alkoholisanom stanju, a dok su ga hapsili ona se smejala, što je dodatno zgrozilo javnost.

Šantel je veoma popularna na mrežama, a na Instagramu je prati preko 4,7 miliona ljudi. Zbog izgleda i oblina, narod je poredi sa Kim Kardašijan. Mnoge zanima koga sada ljudi lepa Šantel, međutim popularna influenserka vepšto krije svoj ljubavni život.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Slavna lepotica zavodi samo moćne i bogate muškarce instagram/chanteljeffries