Poznata Insta lepotica, DJ i producent Šantel Džefris definitivno je neko ko život živi punim plućima. Vreme provodi isključivo na luskuznim, toplim lokacijama, gde se redovno može videti u minijaturnim kupaćim kostimima. Što oskudnije - to bolje, njena je parola, a sudeći po ponašanju na plaži, i te kako je svesna pogleda koji je prate na svakom koraku. 

Ipak, šansu, po običaju, neće pružiti sve dok nema uvid u stanje na bankovnom računu. Tek ukoliko broj premaši sedam cifara razgovaraće sa potencijalnim momkom.

Šantel Džefris ne izlazi iz kostima.
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Tako je bilo i nedavno kada su je paparaci uslikali na plaži. U kupaćem koji je više otkrivao nego pokrivao defintivno je privlačila pažnju muškaraca, a čak i dok je bila na plaži, bila je sređena tip top, i našminkana. 

Šantel je privlačila pažnju u minijaturnom kupaćem.
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Oko nje se ovog puta nije "motao" niko konkretan, zbog čega se nagađa da li je fatalna brineta sada sama ili ipak ima nekog novog u njenom životu. Inače, njen ljubavni život češće je bio predmet pisanja, nego poslovni uspesi. 

Šantel je privlačila pažnju vezama sa brojnim muškarcima.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tako je od 2020. do 2021. bila u vezi sa pevačem Endrjuom Tagetom koji je sada navodno novi dečko Selene Gomez. Pre njega imala je turbulentnuromansu sa DJ Diploom, a početkom 2019. i o aferi sa Mašin Gan Kelijem koji se sad skrasio kraj Megan Foks. 

Na listi onih sa kojima se zabavljala su Džastin Kombs, sin Paf Didija, reper Lil Tvist, igrač američkog fudbala Dišon Džekson, ali i Trevis Skot, potom glumac Vilmer Valderama, jutjuber Pol Logan, ali i Džastin Biber. Zapravo, pisalo se svojevremeno da se Šantel nije smirila dok nije uspela da ga smuva, a potom je usledio skandal koji se dugo prepričavao. 

Naime, Šantel je bila sa pevačem kada ga je policija uhvatila kako vozi u alkoholisanom stanju, a dok su ga hapsili ona se smejala, što je zgrozilo javnost. Na sve to ona je odreagovala tvitom: "Previše volim sebe da ne bih živela najboji život", čime je samo još jednom dokazala da je zanima samo novac, i ništa preko toga.  

Inače, izvori ove atraktivne brinete navode, da se Šantel ugleda na Kim, te se tako i trudi i da se ponaša kao ona, a njen Instagram profil neverovatno podseća na profil najpoznatije Kardašijanke na planeti.

Nažalost, trudi se samo da iskopira njen izgled, ali ne i poslovne uspehe, jer da je tako, verujemo da bi se potpuno drugačije ponašala.

Ostaje samo da se nadamo da će u nekom trenutku i njena priča krenuti u drugom pravcu, te da će zapravo biti prepoznatljiva po onome što govori da radi.

Pročitajte još: NE IZLAZI SA MUŠKARCIMA KOJI NEMAJU MILIONE NA RAČUNU: Pojavila se na plaži u mikro bikiniju i svima su popadale vilice

Bonus video:

Slavna lepotica zavodi samo moćne i bogate muškarce instagram/chanteljeffries

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!