Nedelju mode u Parizu posetile su se najistaknutije zvezde, a svaka od njih trudila se da izgleda najbolje što može i da zablista u punom sjaju. Francuski glumac Vensan Kasel i njegova 31 godinu mlađa izabranica Tina Kunaki privlače poglede gde god se pojave, a ovog puta ona je bila glavna zvezda Gucci zabave.

Navikli smo da Tinu viđamo često razgolićenu, ali ovaj put nije bio akcenat na njenom telu.

Manekenka se predstavila u drugom svetlu, te je na Gucci prijem došla u kožnom mantilom upadljivog printa. Ispod dugog mantila, dominirale su crne čizme, a biserna ogrlica zaokružila je celu kombinaciju.

tina kunaki na gucci zabavi
Marijo Cobretti / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na reviji Aleksandra Votijera pojavila se u drugoj kombinaciji i iznenadila sve one koji nisu navikli da je viđaju u kežual izdanju i zakopčanu do grla. Tina je zablistala u vanvremenskom bež mantilu i pokazala da ni tako odevena ne izgleda manje atraktivno.

tina kunaki na nedelji mode u parizu
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Juče se na reviji brenda Valentino pojavila u belom odelu koje je asvršeno istaklo njenu put. Salonke i majicu u crnoj boji uklopila je sa bezvremenskim klasičnim odelom navedenog brenda.

tina kunaki na valentino reviji
OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia 

Inače, ovo je jedna od retkih situacija u kojima Tinu možemo videti samu,budući da se njen suprug Vensan Kasel ne odvaja od nje. Uprkos komentarima da je razlika u godinama više nego očigledna, te da glumac pored svoje supruge izgleda kao starac, njihova ljubav još uvek traje.

Par je na ludi kamen stao još 2018. godine, a kruna njihove velike ljubavi je ćerka Amazonija koja je na svet stigla 2109. godine. Slavni par je zajedno od 2016. godine, a upoznali su se na Ibici i to u trenutku kada je ona imala samo 19 godina.

tina je 3 decenije mlađa od kasela
ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"Bio je to magičan trenutak. Bili smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu da otkrijem detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje", otkrila je svojevremno Tina, ističući i da nije imala pojma ko je Vensan kada su se upoznali. Kako je otkrila shvatila da je poznat tek kada su ih tokom izlaska uhvatili paparaco fotografi.

Uprkos tome što je delovalo kao nemoguć zadatak pronaći ženu koja će šarmom nadmašiti Belučijevu, sve se češće mogu čuti komentari da je Tini to pošlo za rukom.

DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Shutterstock Tina Kunaki sa suprugom


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!