Ivana Kukrić nekada je bila jedna od najlepših Srpkinja u svetu mode. Dokaz ovoj tvrdnji je i činjenica da je manekenka bila i dublerka Hale Beri u jednoj reklami, kada su iskorišćene njene oči umesto glumičinih. 

Karijeru je dugo gradila i u Americi, gde je šetala pistama za najuticajnije brendove, i krasila naslovnice najprestižnijih časopisa, a zadivljujuće je da Ivana i danas, čak i u 41. godini i dalje ima devojčku liniju, čak i nakon rođenja ćerkice Hane koju često kači na društvene mreže.

Inače, lepa Srpkinja je u srećnom braku sa crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, sa kojim je pre venčanja bila 5 godina u vezi, a sa kojim danas živi u Los Anđelesu. Supruga gotovo nikad ne prikazuje na Instagramu, a detalje svoje ljubavi čuva od očiju javnosti.

Ivana je inače bila poznata i kao kuma Jelene Karleuše na njenom prvom venčanju. Njih dve bile su više nego bliske, a drugarstvo je 2004. godine preraslo i u kumstvo i to kada se Jelena udavala za Bo­ja­na Ka­rića. Osim što joj je venčana, Ivana je Jeleni i kr­šte­na ku­ma što je i bilo očekivano jer su njih dve odra­sle za­jed­no.

Međutim, vremenom su nji­ho­vi od­no­si za­hla­d­ne­li tako da Ivana ni­je bi­la po­zva­na na Je­le­ni­no ve­n­ča­nje sa Du­škom To­ši­ćem, pisali su svojevremeno domaći mediji. Da su Jelena i Ivana nastavile živote svaka na svoju stranu govori i činjenica da iako je manekenka posle dosta vremena ponovo u Srbiji, zajedničkog druženja nije bilo. Kasnije se pisalo da su nekadašnje kume ponovo uspostavile komunikaciju, ali ni jedna, ni druga strana nikada nisu želele da komentarišu njihov odnos.

jelena karleuša navodno danas ne komunicira sa kumom.
Instagram 

Danas, Ivanin život zaista deluje poput bajke, ali to nije oduvek bilo tako. Naime, pre braka bila je u dugoj vezi sa Dragom Trišićem, sa kojim je čak bila verena, ali njihova veza nije potrajala. Ono što ju je najviše obeležilo u vezi sa Dragojem jeste njegovo ubistvo, koje se dogodilo pre nekoliko godina ispred njegovog doma u Žarkovu.

Dragoje je bio povezan sa srpskom mafijom i narko scenom, a nekoliko puta je bio hapšen. Na kraju je zaključeno da je njegovo ubistvo organizovana likvidacija, a Ivana je bila šokirana sudbinom svog bivšeg partnera, što je veoma teško podnela.

Život i karijera srećom, već su je odveli u inostranstvo, gde i danas živi, te je danas sve ono loše ostavila iza sebe, a još njenih fotografija, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Ivana Kukrić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!