Selena Gomez ne prestaje da bude udarna tema medija zbog čudnog odnosa sa Bruklinom Bekamom i Nikolom Pelc. Trojac se ne odvaja, te se čak i šale da su par, zbog čega se posumnjalo da Viktorijin sin zapravo ima otvoren brak sa suprugom, a poslednja vest je i da su se uselili kod pevačice jer prodaju svoju. 

A onda, kao grom iz vedra neba, Selena je uslikana sa novim dečkom, i u pitanju je popularni muzičar koji je u prošlosti često punio stupce nedoličnim ponašanjem.

Reč je o Endruu - Druu Tagartu iz benda "The Chainsmokers", sa kojim je nedavno uslikana na kuglanju, a par  nije skidao osmehe. Ipak, o svojoj vezi mudro ćute, verovatno poučeni prethodnim iskustvima. 

On je nedavno i raskinuo vezu sa ćerkom Stiva Džobsa Iv, koja je sada zbog njega i izbrisala Instagram, a šuška se da je razlog bila urpavo Selena. Njih dvoje bili su u vezi od prošlog leta, ali je ljubavi ipak došao kraj, a Tagart se pre nje zabavljao i sa manekenkama Hejli Rouv, Meredit Mikelson i Šantel Džefris.

Iv Džobs ostavio je muzičar koji je sa Selenom Gomez.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Prošle nedelje Dru je dao intervju u podkastu 'Call Me Daddy' zajedno s kolegom Aleksom Palom, a tada su obojica priznala kako uživaju u se*su utroje s obožavateljkama. Ipak, opravdao se da to nije bilo skoro. 

"Prošlo je dosta vremena od tada. Takođe, to su bili dani kada smo morali da delimo hotelsku sobu. U Evropi imaju dva kreveta, ali čak ih ni ne rastavljaju... Tako da smo gotovo bili prisiljeni na takve scenarije", izjavio je Pal.

Kako Selena gleda na takve izjave, ali i Dru na njeno čudno druženje s Bekamovima, to za sada nije poznato.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!