Kada je reč o ćerkama slavnih manekenki, uglavnom se smatra da gotovo nijedna nije uspela da dosegne slavu majki koje su nekad "harale" modnim pistama. Međutim, ovo pravilo ne odnosi se na lepu Leni, naslednicu Hajdi Klum koja možda ima samo 18 godina, ali je već uspela da se nađe na naslovnicama prestižnih časopisa, zasluženo.

Krasi je neverovatna lepota i još neverovatnija životna priča, zbog čega je često bila glavna tema medija iako ju je majka godinama krila od javnosti. Ipak, Leni je odlučila da krene Hajdinim stopama, a majka i ćerka čak su i zajedno radile neke kampanje. 

Tako su se nedavno obe pojavile na modnom događaju koji je organizovao Valentino u Zapadnom Holivudu, a malo je reći da je Leni ukrala svu pažnju i zasenila druge zvanice. 

Leni Klum se pojavila na jednom događaju u elegantnoj haljini.
affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U legantnoj uskoj haljini sa spuštenim naramenicama i nude cipelama, jasno je zašto je jedna od najtraženijih modela uprkos visini, a njen odabir modni kritičari su ocenili sa najvišim ocenama. Sa druge strane, modni znalci nisu bili blagonakloni za izdanja njene majke koja ne prestaje da šokira odabirima. 

Tako se nedavno na dodeli Zlatnih globusa pojavila u haljini koja se nimalo nije dopala kritičarima. Hajdi je ponela toaletu sa perjem i šljokicama koja je malo toga ostavljala mašti, a mnogi su ovo izdanje okarakterisali kao "neukusno". 

Čini se da poslednjih meseci Hajdi malo - malo pa promaši pri izboru haljina za svečanosti, međutim, Leni zato briljira. 

Inače, mlada manekenka trenutno živi u Njujorku kako zbog poslova, tako i zbog studija, dok je njena majka stacionirana u Los Anđelesu sa suprugom Tomom Kaulicom i Leninih troje braće i sestara. 

18- godišnja lepotica je u dugoj vezi sa 2 godine starijim hokej igračem Arisom Račevskim sa kojim je odnedavno počela da se pojavljuje i na javnim događajima, a nedavno je sve iznenadila kada je viđena u javnosti i sa biološkim ocem Flavijem, sa kojim godinama nije imala kontakt. 

Naime, Hajdi je svojevremeno bila u vezi sa italijanskim tajkunom Flavijem Brijatorem, sa kojim je i zatrudnela, ali to nije sprečio neminovan raskid koji je usledio samo par meseci nakon toga.

LEni se odnedavno druži i sa biološkim ocem.
Instagram 

Ipak, Hajdi nije dugo samovala. U njen život ušao je pevač Sil, sa kojim je kasnije ušla u vezu, a potom i brak, a koji je njenu ćerku Leni prihvatio kao svoje dete.

Flavio je ostavio Hajdi iako je bila trudna.
PEER GRIMM / AFP / Profimedia 

Zapravo Leni i Sil nedavno su viđeni na ručku, a devojčica nije prestajala da grli pevača koji možda nije više u braku sa njenom majkom, ali su i dalje bliski.

Leni je i dalje bliska sa Silom.
SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Sil je Leni zvanično i usvojio, a kada se venčao sa Hajdi 2005. godine, dobila je i njegovo prezime Semjuel.

"I Hajdi i ja smo hteli da ima isto prezime kao mi ostali. Nisam hteo da se oseća drugačije jer znam kako je to kada imaš očuha. Nisam hteo takvu dinamiku za moju devojčicu", rekao je jednom prilikom pevač.

Sa druge strane, Leni sa svojim biološkim ocem gotovo da nije imala nikakav odnos. "Leni je moja biološka ćerka, ali smo se nas troje složili da je najbolje da je Sil usvoji. Dete treba da odrasta u porodici", rekao je milijarder davne 2016. godine.

Sil je usvojio Leni.
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, mnoge je iznenadila njegova izjava nakon što je sa 30 godina mlađom manekenkom dobio sina Nejtana koji sada ima 12 godina i koje su protumačili kao jeziv atak na ćerku: "Leni je deo Silove porodice, Nejtan je deo moje".

Neki mediji su pisali da je zapravo Leni upoznala Flavija tek sa 14 godina, kao i da devojčici nije bilo svejedno kada je čula izjavu biološkog oca, a za sve ove godine navodno su se videli svega nekoliko puta.

Flavio smatra da je samo Nejtan njegovo dete.
@Roma / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

No, čini se da se situacija drastično promenila u poslednje vreme. Naime, italijanski milijarder viđen je na Kapriju u društvu supruge Elizabete Gregoraci i njihovog sina Nejtana, a potom im se pridužila i lepa Leni. Sve vreme su razgovarali, a Brijatore se trudio da njegovoj biološkoj ćerki ništa ne fali.

LEni se videla sa biološkim ocem.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, od kako su se fotografije pojavile na mrežama, mnogi su mu poručivali da je "sada kasno da joj glumi brižnog oca", kao i "Sila nikad niko neće moći da zameni", a sudeći po fotografijama, jasno je da će za Leni jedini i pravi otac zauvek biti samo Sil.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!