Iako znamo da ima specifičan ukus kada je reč o estetici, Senidah u poslednje vreme pravi velike promene kada je fizički izgled u pitanju. Njene autentične autfite viđamo u spotovima koje snima, na nastupima ali i na svakom njenom pojavljivanju u javnosti.

Posle mnogobrojnih hitova, posebno onih koji su obeležili prošlogodišnje leto, Senidah se očigledno malo povukla sa muzičke scene. Ipak, redovno je aktivna na društvenim mrežama, a njeni pratioci primetili su velike fizičke promene.

Pre izvesnog vremena, Senidah je skratila svoju dugu kosu koju je potom znatno i posvetlila. To je naišlo na dobru reakciju njenih fanova, jer, svaka promena je dobrodošla. Bar tako kažu.

Pevačica je odlučila da ode korak dalje i napravi drastičnu promenu, onu na koju ne sme baš svaka žena da se usudi. Njena kosa je sada crvene boje, sa blagim ljubičastim nijansama, a ova odluka se nije dopala mnogima. Osim toga, mnogi su se zapitali da li se Senidah prepustila nekim estetskim operacijama jer joj lice izgleda znatno zategnutije.

„S***ala si sve sa tom bojom kose“, „Ovo nije ni malo ženstveno“, „Posetili smo plastičara“, bili su neki od komentara na Senidinim fotografijama.

Ipak, bilo je i onih koji su imali samo reči hvale.

„Prelepa. Sve joj stoji: sve boje, svi stilovi. Ona “nosi” sve te promene, ne nose one nju. Zato može biti “kameleon”, a zapravo ostaje autentična uvek“, glasio je jedan od komentara.