Holivudski glumac Luk Evans i njegov dečko Fran Tomas nedavno su debitovali na crvenom tepihu kao par na LuisaViaRoma zimskoj svečanosti za UNICEF u St. Bartsu, a ovih dana su zajedno snimljeni na plaži u Majamiju.

43-godišnji Luk i 32-godišnja Fran privukli su svu pažnju isklesanim mišićima dok su se kupali i šetali plažom u minijaturnim kupaćim gaćama i nisu obraćali previše pažnje na paparace koji su ih snimili.

Par je prvi put zajedno u javnosti uhvaćen od strane paparaca u februaru pre dve godine na plaži u Sidneju, gde je Luk snimao seriju „Devet savršenih stranaca”, ali tada se ništa nije znalo o španskom grafičkom dizajneru koji je osvojio glumčevo srce. Evans je samo mesec dana ranije prekinuo dvogodišnju vezu sa umetničkim direktorom Rafaelom Olarom.

Velški glumac, koji se najviše pamti po ulozi Gastona u filmu „Lepotica i zver”, karijeru je započeo u pozorištu u Londonu i od početka se otvoreno deklarisao kao homoseksualac.

„Svi me poznaju kao gej čoveka i tokom života u Londonu to nikada nisam pokušavao da sakrijem“, rekao je u intervjuu za časopis The Advocate 2002. godine.

Međutim, 2010. godine mediji su izveštavali o njegovoj devojci, stručnjakinji za marketing Holi Gudčajld, koja je svojevremeno progovorila o njihovoj vezi.

"Luk je divan. Stari smo prijatelji i jednostavno se desilo. Nismo vereni, ali zaista uživamo zajedno",rekla je Holi na premijeri Evansovog filma "Tamara Drewe".

Ali četiri godine kasnije, Luk je potvrdio svoju vezu sa španskim manekenom Jonom Kortajarenom, a onda je ponovo počeo da ističe medijima da ne žali što je na početku karijere izašao kao gej i da smatra da to nije naškodilo njegovoj karijeri.

Svoju vezu sa Holi nikada nije javno komentarisao, a spekuliše se da mu je ona bila samo paravan dok je pokušavao da se probije u Holivudu, što mu je zaista uspelo.

Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Instagram Slavni glumac sa partnerom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!