Popularna glumica Nina Janković trenutno radi na nekoliko projekata, a budući da ne skida osmeh sa lica, domaći mediji su saznali da njen suprug Mateja Dičić i ona očekuju prinovu.

Kako se saznaje, glumica ne želi da priča o drugom stanju jer je na početku trudnoće, ali sreća zbog budućeg novog člana porodice je sve prisutnija.

„Kada joj je doktor rekao da je trudna, Nina je bila van sebe. Baš je srećna što je ponovo u drugom stanju, jer je oduvek želela da ima višečlanu porodicu. Kako je tek na početku trudnoće, ne želi da previše govori o tome, a obavestila je samo članove porodice i neke od prijatelja. Zasad pokušava da se fokusira samo na trudnoću, a moći će da igra samo one projekte koji nisu previše zahtevni. Ona se dobro oseća, ali svakako želi da se zaštiti i zbog pandemije virusa korona“, rekao je izvor za „Blic“ i dodao:

„Pol bebe još uvek nije otkrila, ali to ni njoj, ni suprugu nije bitno. Njihova želja je bila da sinu podare društvo za ceo život, zbog čega su neizmerno srećni. Nina će prikočiti kada je karijera u pitanju. Snimila je sve scene što se tiče serije “Mama i tata se igraju rata”, koja je za vikend počela da se emituje, a za ostale dogovorene projekte će se uskladiti u zavisnosti od toga kako se bude osećala i kako se bude radilo na setu zbog korone“, rekao je dobro obavešten izvor.