Čuvenu vlasnicu hitova "That don’t impress me much“ i "Man! i feel like a woman!" Šanaju Tvejn duže vreme nije bilo moguće videti u javnosti. Ipak, pevačica se vratila nastupima, a kako stvari stoje promenila je i imidž te se ofarbala u ružičasto, što je oduševilo njene fanove.

Šanaja Tvejn ofarbala se u ružočasto.
MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nema ko nije komentarisao da Šanaja izgleda kao da nije ostarila ni dan, a to su mnogi pripisali i tome što je konačno srećna i u ljubavi kraj Frederika Thiebauda. Ipak, njihov početak njihove ljubavi bio je više nego neobičan. 

Naime, Šanaja je najpre bila u braku sa Robertom Džonom Mutom. Međutim, njihov odnos bio je na klimavim odnosima i usledio je razvod. Malo nakon toga pevačica je saznala da je Mutu sve vreme "grejala krevet" niko drugi do njena najbolja drugarica. 

Sve to dovelo je do toga da se upravo muž varljive drugarice Frederik i Šanaja dodatno zbliže, nakon čega su, otprilike godinu i po dana nakon  spoznaje o aferi bivših supružnika odlučili i da se venčaju.

Zajedno su već 12 godina i čine se zaljubljeniji nego ikad, a njena priča je dokaz da život nekada "servira" zaista neverovatne stvari.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!