Bred Pitse ne odvaja od svoje nove izabranice, lepe Ines Ramon, a par je zajedno proslavio i Božić i Novu godinu što govori da njihova romansa postaje sve ozbiljnija. Praznike su dočekali u Meksiku, i kako stvari stoje, zaista su odlučili da se "isključe" od svega i uživaju na suncu. 

U jednom trenutku uspeli su da ih slikaju i paparaci, a njihove golišave fotografije brzinom svetlosti prelavile su mreže. Glumac je uslikan go do pojasa, a iako je šestoj deceniji na liniji bi mu pozavideli i daleko mlađi. Ipak, prava zvezda bila je zanosna Ines koja je u jednom trenutku skinula i gornji deo kupaćeg kostima.

Malo je reći da je slavni glumac uživao u pogledu na zanosno telo svoje devojke koja je izgledala poput modela.

Inače, oni su zajedno dočekali i njegov 59. rođendan, a prema rečima izvora, glumac je do ušiju zaljubljen.

"Bredu se stvarno sviđa Ines. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Ona je jako draga. Ines je slatka, zabavna i energična. Ona je sjajna osoba. Bred voli da provodi vreme sa njom", rekao je nedavno.

Podsetimo, oni su najpre uslikani na afterpartiju u Los Anđelesu nakon premijere njegovog novog filma "Vavilon", da bi ih mesec dana kasnije paparaci "ulovili" na koncertu gde su uživali sa prijateljima.

Bred Pit se ne odvaja od lepe Ines.
GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Ines je iz Nju Džersija i diplomirala je na Univerzitetu u Ženevi 2013. godine sa u oblasti poslovne administracije. Prema njenom LinkedIn-u, od 2020. godine je šefica veleprodaje u kompaniji Anita Jewelry, koja ima slavne kupce, uključujući Kortni Kardašijan i Hejli Biber.

Njen bivši muž je glumac Pol Vesli, koga znamo iz „Vampirskih dnevnika“. Ines i Pol venčali su se na tajnoj ceremoniji 2019. Ali, brak je bio kratak i turbulentan.

PR para potvrdio je u septembru ove godine da su se rastali i da već nekoliko meseci žive odvojeno. U međuvremenu, Bredov razvod sa Anđelinom Džoli dosegao je skandalozne granice, pogotovo kada se saznalo da je bez njegovog znanja prodala deo zajedničke vinarije Rusima koji su im bili glavni konkurenti, iako je javno saosećala sa Ukrajincima, što je javnost osudila.

Anđelina je potom pripremila "kontra-udar" i objavila fotografije masnica nakon Pitovog nasrtaja i rekla da je glumac napao i decu, što je on odlučno demantovao. Kakav će biti epilog najduže parnice u istoriji poznatih, ne znamo, ali se čini da je Bred barem na polju ljubavi uplovio u mirnu luku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!