Prve dane nove godine zanosna Aida Jespika dočekala je na plažama Majamija gde je pred svima "defilovala" u minijaturnom kupaćem kostimu koji je malo toga ostavio mašti. Lepotica iz Venecuele i bivša misica svojevremeno se bavila manekenstvom, pa čak i aktivno radila u Milanu, ali i danas, sa 40 godina izgleda fantastično baš kao u vreme kada je šetala pistama. 

Aida Jespika pojavila se u minijaturnom kupaćem na plaži.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Aida se zabavljala na plaži, a od momenta kada su se njene fotografije našle na mrežama mnogi su komentarisali da "tu gde prođe i zemlja gori", aludirajući na njen izgled. 

Iako bi se mnogi našli na mestu njenog izabranika, Aida već neko vreme "samuje", a poslednja ozbiljna veza završila se 2016. godine kada je raskinula sa finansijerom Rodžerom Dženkinsom. Inače, ona se neko vreme zabavljala i sa fudbalerom Intera Mateom Ferarijem sa kojim je dobila sina Arona davne 2008. 

Bila je upletena u skandal kada ju je Florentino Peres, predsednik fudbalskog kluba Real Madrida optužio da je spavala sa gotovo svim igračima Milana i Intera, međutim, ove priče čini se da je ne dotiču.

Nju su svojevremno povezivali i sa Brusom Vilisom, Kregom Dejvidom, kao i sa Silviom Berluskonijem, ali što su priče o njenim aferama bile glasnije, to je ona bila ponosnija u javnosti. 

Brus Vilis navodno je imao aferu sa Aidom Jespika.
Instagram 

Inače, ona je pre par godina izašla u javnost sa tvrdnjom da je privlače i žene, a o njenom ljubavnom životu sada se ništa ne zna. Tajnovita je i po pitanju poslova. 

 Od 2013. godine nije deo nijednog televizijskog projekta, jer se, kako je ispričala kasnije, borila sa posporođajnom depresijom koja je uzela maha. Ipak, s obzirom da na mrežama ima skoro milion pratilaca, nema sumnje da svoje provokativne fotografije develo naplaćuje. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!