Slavni glumac Kevin Kostner uslikan je nedavno prilikom praznične kupovine sa sinom i ćerkom koje je dobio u braku sa 19 godina mlađom Kristin Baumgartner. Proslavljeno ime Holiduda nije skidalo osmeh sa lica, međutim, komentari da izgleda kao da im je deda, a ne otac, ni ovog puta ga nisu zaobišli. 

Kevin Kostner je uslikan prilikom praznične kupovine sa decom.
NRP/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, čini se da glumca ovako nešto ne dotiče, već uživa u bračnoj idili još od 2004. godine. No, sam početak njihove ljubavi nije bio tako idealan. Par se zapravo poznavao godinama pre nego što su se zaljubili, a upoznali su se na golf terenu dok je on uvežbavao ulogu.

Tada je bio u braku sa svojom prvom suprugom, glumicom Sindi Silvom (65), a sudbonosni susret sa dizajnerkom Kristin dogodio se u restoranu 1999.

Započeli su vezu, ali su četiri godine kasnije nakratko raskinuli. Kamen spoticanja bilo je to što Kostner ne samo da nije želo da se ponovo ženi, već nije želeo ni da ima još dece.

kevin kostner nije želeo još dece.
Shutterstock 

"Strah me je sprečio da se oženim Kristin. Želela je dete, ali sam se plašio da ne mogu da budem efikasan otac", objasnio je glumac za Closer Weekly razlog njihovog raskida.

Uspeo je da prevaziđe svoje strahove

"Probudio sam se i pomislio: 'Hoću li izgubiti lepu ženu koja je spremna da bude uz mene do poslednjeg daha jer se plašim da detetu kažem da? To je sve što je trebalo. Ponekad naučite da će vam ono čega se najviše plašite spasiti život", rekao je Kostner kasnije.

kevin kostner nije želeo da izgubi devojku koju voli.
Shutterstock 

"Rekla mi je: ‘Čekaću te, ali ne predugo. Kada se opametiš, vrati mi se.' I ja sam se vratio".

Pored troje dece sa Kristin, Kevin ima još troje sa bivšom suprugom Sindi od koje se razveo 1994. posle 16 godina braka. Njihove ćerke Eni (38) i Lili (36) i sin Džo (34) takođe se bave glumom.

Vanbračni sin

Kostner ima i sina Lijama (26) kojeg je dobio sa bivšom devojkom Bridžit Runi, sa kojom je krio vezu od 1995. do 1996. Prvo je negirao očinstvo, ali je DNK test pokazao istinu. Kada se otkrilo da je on Lijamov otac, osnovao je fond za njega i viđao ga je samo povremeno.

Buran ljubavni život

Nije tajna da je Kevin svoju prvu suprugu varao na svakom koraku. Tako ju je još 1989. godine prevario sa Hale Beri, a poznata je i njegova afera sa Mišel Fajfer.

Mišel Fajfer bila je ludo zaljubljena u kevina kostnera.
Shutterstock 

Na listi devojaka sa kojima je izlazio bila je glumica, model i bivša misicaa Bili Džin Braun, najpoznatija po pesmi "Cherry Pie". Kevinom šarmu nije odelela ni glumica Pegi Trentini, a sumnja se da je dok je bio oženjen Sindi Silvom, godinu dana pre njhovog razvoda, imao aferu sa glumicom Mirom Sorvino.

kevin kostner imao je aferu sa mirom sorvino
Shutterstock 

Iste godine kada se razveo od Sindi bio je sa glumicom Holi Simpson, a spajali su ga devedesetih i sa top modelom Naomi Kembel, potom sa Korin Resnak, glumicom iz filmova "Her Alibi" i "Clara’s Heart", pa sa Endži Everhart, koja je krasila kampanje "Sports Illustrated Swimsuit " i strane "Pejboja".

Kevin je sa Kortni Koks glumio u "3000 Miles to Graceland" pa u "Prijateljima", a 1995. su bili više od prijatelja.

i kortni koks imala je aferu sa kevinom kostnerom.
Shutterstock 

Iste godine bio je sa modnim dizajnerkom i prvim američkim top modelom Šeril Tigs. Te godine je baš bio zauzet jer se često viđao u društvu sa novinarkom Džoun Lunden.

A naredne godine uplovio je u vezi sa čuvenom manekenkom El Makferson. Kratko su se zabavljali pa počeli zajednički život. On je bio siguran da je bio pronašao idealnu polovinu.

Nakon razlaza od El zaveo je bivšu manekenku i bivšu prvu damu Francuske Karlu Bruni. A od 1997. do 1997. uživao je u ljubavi sa glumicom i bivšom Mis Amerike Toni Litl.

I glumica i supruga Džona Travolte Keli Preston je jedna od njegovih bivših ljubavi, a navodno je to bila i Vitni Hjuston, a onda je zavodnik 1994. sreo modela i dizajnerku torbi Kristin Baumgartner.

Prijatelju "skinuo" ženu

Ne smemo zaboraviti ni ogroman skandal kada je otkrivena afera između Keli - supruge bejzbol igrača Kalvina Ripkena Džuniora i Kevina Kostnera. Glumac i sportista su bili prijatelji, a nakon što se otkrila veza, Ripken je imao problem da se fokusira na igru i izgubio stotine hiljada dolara.

kevin kostner skinuo je drugu ženu.
Shutterstock 

Skandal o kojem se ćuti

Kevin Kostner bio je u jeku skandala kada je javno prozvan kao 'slavna osoba optužena za seksualni čin dok su ga masirali u poznatom golf hotelu'. Naime, glumac je u oktobru 2004. godine bio optužen za incident u spa centru u "The Old Course hotelu u St. Andrewsu, Fife".

Kevin kostner bio je u centru seksualnog skandala.
Shutterstock 

Pravna je presuda zabranila identifikovanje Kostnera, koji je bio u Saunt Aundraessa svojom suprugom, gde su prisustvovali golf događaju. 34-godišnja radnica hotela koja je bila u središtu optužbi otkrila je što se dogodilo.

"Rekao je kako želi slatku masažu. Pitao me da li bih želela da ga dodirujem svuda po telu a na kraju je skinuo peškir i počeo da zadovoljava sam sebe", prepričala je maserka koja se kasnije žalila upravi hotela, ali umesto razumevanja, dobila je otkaz.

Ona je optužila hotel za seksualnu diskriminaciju nakon što je izgubila posao i tvrdila da nepravedno otpuštena nakon što je upravi podnela pritužbu na holivudsku zvezdu.

Pravna služba glumca je zabranila identifikovanje Kostnera, koji je tada bio u St. Andrevsu upravo sa svojom suprugom, gde su prisustvovali golf događaju. Na kraju je predsednica suda Nikl Hosi presudila da se i hotel i Kostner mogu identifikovati i da nema dovoljno jakih dokaza da se njihova imena skrivaju.

Kostner je odbijao da da bilo kakav komentar, a i dan-danas i on i njegova supruga ćute o svemu, iako su jedini koji znaju pravu istinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!