Jedna od udarnih vesti 2022. godine bila je da se pop diva Jelena Karleuša razvodi od fudbalera Duška Tošića nakon 14 godina braka. Tada se pevačica obratila pratiocima rečima:

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice".

Duško Tošić i Jelena Karleuša objavili su da se razvode pre nekoliko meseci.
Instagram 

Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom jer je to nešto na šta sam navikla... pa navalite", bila je oštra Karleuša.

Međutim, nakon toga, objava je obrisana, a domaći mediji u nekoliko navrata su pisali da je par ipak odustao od razvoda. Jelena nije želela da se oglašava na ovu temu, sve do nedavno kada je gostovala u emisiji "Prvi red" na K1 televiziji i prokomentarisala godinu koja je iza nje.

jelena karleuša progovorila je o razvodu.
printscreen/youtube/K1 Televizija 

"Duško me je iznervirao pa sam morala da ga kaznim postom, ali se nismo razveli. I dalje živimo u istoj kući. Odnosi su specifični, dosta je, kako da se izrazim, a da me njegov advokat ne zove...? Da kažem jednu veliku istinu – Duškov život nema smisla bez mene, to je jedna velika istina i on bez mene ne postoji. Još smo u braku, nismo se razveli na papiru. Odnosi su pokidani, živimo zajedno u četiri zida.

Jelena Karleuša kaže da ona i Duško Tošić još uvek žive zajedno.
pritnscreen/instagram 

Čekam da Duško shvati da sam ja boginja svemira i njegova jedina prava ljubav i da na kolenima ne znam što izgovori. Ne prihvatam bilo kakvu vrstu neuspeha i poraza, kako poslovnog tako i privatnog. Ja sam dete razvedenih roditelja, alergična sam na urušavanje institucije porodice, ne braka, porodice. Smatram da je propast porodice zasnovana na eroziji muškosti u domaćem društvu', objasnila je Jelena.

Podsetimo, Jelena Karleuša (43) i Duško Tošić (37) svoju romansu su započeli u avgustu  2006. godine. Duško je tada bio mladi srpski reprezentativac i fudbaler francuskog Sochauxa.

Mesec dana nakon što je raskinula osmomesečnu vezu s beogradskim biznismenom Vladanom Marićem, Jelenu je osvojio DŽuškov šarm, a tada se pisalo da je fudbaler danima obigravao oko Jelene i pozivao je da prihvati odlazak na večeru slanjem poruka i cveća na prag njene kuće.

jelena i duško u početku su bili ludo zaljubljeni.
printscreen/instagram 

Od samog početka veze, par je svaki slobodan trenutak provodio zajedno, a Jelena je često boravila u francuskom Montbeliardu, gdje je Duško živeo. Pevačica je čak viđena kako prati utakmicu u društvu predsednika Tošićevog tadašnjeg kluba iz VIP lože, a pisalo se da je Duško bio toliko zaljubljen da je jednom privatnim avionom doleteo u Beograd samo da vidi svoju devojku i odmah se vratio u Francusku.

duško tošić se nije odvajao od karleuše
pritnscreen/instagram 

I sama Jelena kasnije je priznala da je Duško bio taj koji je pokrenuo njihovu priču. "Obično sam ja birala muškarce, ali kad je Duško u pitanju, on je bio taj koji je odabrao mene i nije odustajao. Ja sam neko ko je odbojan, agresivan na prvu loptu i malo koji muškarac prelazi preko mog agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču", ispričala je jednom Jelena.

Duško se nije lako predavao, a uvek joj je bio velika podrška. "Bio je jako uporan. Prvo sam 'zgrešila' s njim, a onda sam proverila na Guglu koliko ima godina. Imao je tada 21 godinu i rekla sam mu: 'Dečko, sad ćeš morati da me oženiš, jer se ova sramota mora opravdati. Šalu na stranu, imala sam sreće da sam pored sebe imala dobrog i kvalitetnog čoveka koji me nije ometao i nije me sputavao u ovom mom ludilu, potrazi za pravdom", rekla je Jelena.

Duško Tošić bio je najveća podrška karleuši.
Instagram 

Dve godine kasnije njih dvoje su se venčali, a ubrzo su im stigle ćerke Atina i Nika. "Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje su više za ovu instituciju, i brak i porodicu. Takve smo životinje", rekla je nedavno, a još fotografija Jelene i Duška iz vremena najveće ljubavi pogledajte u galeriji u nastavku:

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode se nakon 14 godina braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!