Elin Nordegren, bivša supruga najbogatijeg sportiste Tajgera Vudsa proslavila je svoj 43. rođendan 1. januara 2023. godine i čini se da joj je u životu sve potaman. Jedna od najlepših švedskih manekenki danas uživa u porodičnom životu, miru i sreći, ali se čini da nije oduvek bilo tako. 

Elin Nordegren danas se krije od javnosti.
momandpaparazzi.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dok je danas partner Džordan Kameron drži kao malo vode na dlanu, potpuno je bila drugačija situacija dok je bila u braku sa Tajgerom Vudsom. Podsetimo, najbogatijeg sportistu sveta upoznala je zahvaljujući poslu. Plava kosa, vitka linija, lice anđela... brzo su zapali za oko Tajgeru Vudsu. 

Vezu su dugo skrivali, te su tako tek 2003. zvanično objavili da su zajedno, a potom su se i verili. Venčanje je održano 2004. godine na Barbadosu i koštalo je neverovatnih 2 miliona dolara. Tiger i Elin su postali roditelji 2007. godine kada im se rodila ćerka Sem Aleksis, a u septembru naredne godine objavili su da čekaju svoje drugo dete, Čarlija Aksela.

I dok se svima činilo da par živi život iz snova, iza svega se krila mračna priča. Naime, nedugo nakon što je Elin Tigeru rodila njihovo drugo dete, otkrilo se da ju je muž varao na svakom koraku.

Serijski preljubnik Tigar prevario je Elin sa najmanje 60 žena koje su se javno oglasile i priznale da su spavale sa njim dok je bio u vezi sa Šveđankom. Broj je navodno još i veći ali su neke od žena odlučile da ćute ili su se plašile osvete sportiste.

Golfera je prvo razotkrio jedna od njegovih ljubavnica, a potom su u medije procurile informacije o drugim ženama sa kojima je spavao. Bilo je manekenki, prostitutki, obožavateljica... A bilo je i snimaka iz hotela gde je Tajger vodio svoje ljubavnice. Kada je saznala za sve ovo, Elin je otišla je u Tajgerovu garažu gde je bila njegova  kolekcija skupocenih automobila i sve ih razbila palicom za golf.

Očekivano, nije mu oprostila, pa je njihov razvod okončan 2010. godine. Zbog seksualnog skandala, Tajger je izgubio porodicu i sponzorske ugovore, a jedno vreme je bio i najomraženiji sportista na svetu. Na sreću, godinama nakon razvoda, Elin je ponovo pronašla sreću sa drugim muškarcem. Reč je o igraču američkog fudbala Džordanu Kameronu, kome je 2019. rodila sina.

Sa druge strane, Vuds je godinama nakon razvoda pokušavao da je vrati. Iako je isprva nastavio da izlazi i da se provodi, nijedna od veza mu nije opstala i bio je rešen da vrati manekenku u svoj život. Čak je nudio klauzulu od 350 miliona odštete ukoliko je prevari. Međutim, Elin je ostala neumoljiva. 

Ipak, Vuds joj je čestitao rođenje sina 2019. godine kada su ga kamere uhvatile dok je kucao poruku bivšoj supruzi, te čini da se konačno pomirio sa spoznajom da mu se nikada neće vratiti. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!