Lindzi Von je bivša američka skijašica, olimpijska i svetska šampionka u alpskom skijanju, a dok je bila na vrhuncu karijere nazivana je najseksepilnijom atletičarkom sveta. Zanosna plavuša rođena je 1984. godine, a javnost je oduvek zanimalo koga ljubi. Tako je sada viđena u Aspenu na skijanju sa svojim novim dečkom, Dijegom Osoriom. Amerikanka je snimljena kako razmenjuje nežnosti sa bivšim kolumbijskim fudbalerom na skijalištu, a mi smo odlučili da se prisetimo njenog profesionalnog i ljubavnog puta.

Lindzi Von.
NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dakle, podsetimo, Lindzi je osvojila čak četiri prve titule na Svetskom prvenstvu u alpskom skijanju, a uz to je i zlatna olimpijka. Lindzi je najbolje rezultate ostvarila u kategoriji spusta, a u karijeri je osvojila rekordnih 20 Kristalnih globusa. Odlučila je da se povuče iz sveta profesionalnog sporta 2018. godine nakon što je osvojila čak 82 prva mesta na FIS trkama.

Linzi Von.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pored velikih profesionalnih uspeha, Lindzi je u životu doživela i velike ljubavne i lične pobede – ali i neuspehe. Udala se za bivšeg skijaša Tomasa Vona 2007. godine, ali se njihov brak raspao posle 4 godine, 2011. Godinu dana kasnije upoznala je tada omraženog golfera Tajgera Vudsa, a vezu su započeli 2013. godine.

Podsetimo, Tigar je tada bio jedan od najbogatijih, ali i najomraženijih sportista sveta, a sve zbog toga što je otkriveno da je bivšu suprugu varao sa više od 60 žena. Bio je zavisnik od polnih odnosa i otkriveno je da je imao odnose sa prostitutkama, obožavateljkama i manekenkama, sve dok je njegova supruga bila trudna sa njihovim drugim detetom. Posle razvoda, Tiger je ostao bez porodice, kao i brojnih sponzorskih ugovora, a njegova reputacija je trajno narušena.

Zato je mnoge iznenadilo što je miljenica javnosti Lindzi odlučila da uđe u vezu sa propalim golferom. Bili su zajedno dve godine, a raskinuli su sredinom 2015. U vreme raskida živeli su zajedno i zbog svađe su morali da prodaju zajedničku vilu u Kaliforniji.

Posle Tajgera, Lindzi se zbližila sa američkim fudbalerom P.K.Subanom, a pala je i veridba 2019. Skijašica je otkrila da je ona zaprosila Subana, a nakon zvanične veridbe odlučili su da kupe vilu vrednu 7 miliona dolara zajedno na Beverli Hilsu. Posle šest meseci planiranja venčanja, ipak su se oglasili na Instagramu i objavili da njihova ljubav nije potrajala - i rastaju se u prijateljskim odnosima.

U maju prošle godine, Von je otkrila da je u njenom životu novi muškarac, a to je Dijego Osorio, kojeg je sada povela na skijanje. S obzirom na izlive nežnosti, čini se da njihova ljubav cveta - pa će možda skijašici ponovo zazvoniti svadbena zvona.

Lindzi Von sa dečkom Dijegom.
SBCH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!