Tih 2000-ih Dženifer Aniston bila je jedna od najtraženijih glumica. To ne treba da čudi ako se uzme u obzir da je igrala u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena "Friends", što joj je donelo svetsku slavu. Milioni žena želele su da budu poput nje, a muškarcima je bila san snova.

Dženifer Aniston bila je jedna od najpopularnijih glumica 2000-ih.
Shutterstock 

Samim tim, lako bi bilo pomisliti da bi mnogi jedva dočekali da makar snime intimne scene sa njom, ali to nije bio slučaj sa Džejkom Džilenholom koji je "opleo" po svojoj koleginici.

Džejk Džilenhol je ispričao detalje sa snimanja filma.
Shutterstock 

Oni su 2002. snimili film "The Good Girl", u kojem su imali "škakljive" scene, a sada je, 20 godina kasnije progovorio o svemu u emisiji "The Howard Stern Show".

"To je bilo mučenje, ali zapravo i nije bilo mučenje. Mislim, bila je mešavina", rekao je Džilenkol. Međutim, taman kada je bruka već u najavi pukla, glumac je otkrio da je zapravo bio zaljubljen u glumicu. 

"Čudno je. Ljubavne scene su čudne jer vas gleda 30, 50 ljudi. To me ne "pali"", istakao je i dodao da je potom Dženifer predložila da koriste jastuk dok su uvežbavali scene, kako bi im bilo prijatnije i kako bi bili opušteniji.

"To je bio njen predlog. Bila je veoma ljubazna što je to predložila pre nego što smo počeli da snimamo. Rekla je: 'Stavljam jastuk ovde'", ispričao je Džejk.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!