Kako stvari stoje, slavna pevačica Šer ponovo je verena u 76. godini, a fotografiju sa prstenom objavila je na svom Tviter profilu. Ona je već neko vreme u vezi sa 40 godina mlađim muškarcem, inače bivšim dečkom Amber Rouz - Aleksanderom Edvardsom. Zaljubljeni golupčići ne kriju zaljubljenost, a za njihov odnos, javnost je slučajno saznala kada su ih uslikali nedavno ispred jednog restorana.  

Šer ne krije koliko je zaljubljena u svog dečka.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon što se saznalo za njenu novu romansu, Šer je postala otvorenija po pitanju novog izabranika, te je nedavno podelila i njegovu fotografiju uz reči: "Ovo drugima izgleda čudno, čak i meni, ali ljubav ne poznaje matematiku".

Jedna tviterašica ju je pitala koje kvalitete poseduje njen partner, a Šer joj je odgovorila opisom svog novog dečka.

"On je ljubazan, pametan, smešan i ljubimo se kao tinejdžeri", napisala je američka pevačica za Edvardsa s kojim je u vezi već dva meseca, nakon što ga je upoznala tokom Nedelje mode u Parizu. Neki su se našalili da sad "Šer sa klincem lomi krevete", te da je "potpuno izgubila razum".

Takođe, bilo je i onih koji su smatrali da je Aleksander samo koristi, te da tu nema ni "lj" od ljubavi, međutim, čini se da su njegove namere prema Šer ipak ozbiljne. Barem se tako čini nakon slike prstena sa ogromnim dijamantom u obliku suze.

"Nemam reči Aleksandere", napisala je uz fotografiju, a potom dodala da je objavila fotografiju gde on drži prsten jer joj se mnogo dopadaju njegovi nokti. 

Naravno, istog trenutka ljudi su ostavljali čestitke u komentarima, ali ih Šer nije komentarisala, te su fanovi još uvek zbunjeni da li je došlo do prosidbe ili ne.

Inače, Edvards je mlađi i od sinova Šer - Čeza Bona i Ilajdže Blua Almana. Producent iz veze sa bivšom devojkom Kanjea Vesta Amber Rouz ima sina Sleša, a par je raskinuo kada ga je uhvatila u prevari.

Šer iza sebe ima dva braka sa Sonijem Bonom i Gregom Almanom i dvoje dece. Čez je transrodni sin kog je dobila sa Sonijem, a Ilajdžu je dobila sa Almanom. Zabavljala se sa Tomom Kruzom i Valom Kilmerom, a da li će nakon svega sada postati "gospođa Edvards" ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!