Šeron Ozborn jedna je od učesnika "Celebrity Big Brother" rijalitija koji se prikazuje na ITV, međutim, kako je otkrila, ona će biti deo projkta samo nedelju dana s obzirom da, kako kaže, ne može da ostavi samog svog supruga Ozija Ozborna koji boluje od Parkinsonove bolesti. 

Podsetimo, Ozi Ozborn nekada bio jedan od najpoznatijih rokera i slobodno možemo reći, idol mnogih generacija, ali i čovek o kojem je ispredano toliko legendi da im se ne zna broj. Tako se svojevremeno pričalo da je zubima odgrizao golubu glavu na bini, stavljao u usta šišmiše, polivao se krvlju i šta sve ne... što je šokantno i za dan-danas, ali dani njegove slave daleko su iza njega.

Nažalost, danas se umesto vanvremenskih hitova koje je snimio kako sa bendom "Black Sabbath" tako i tokom solo karijere, više govori o njegovom zdravstvenom stanju koje se, kako stvari stoje naglo pogoršalo. 

Naime, muzičar godinama bije bitku sa Parkisonom, a na poslednjim paparaco fotografijama slavno ime teško je prepoznati. Ispijen, bled, mršav... osoba na slikama je sve samo ne Ozi kojeg se svi sećamo. 

ozi ozborn se muči sa neizlečivom bolešću.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Zbog svega otežano hoda i govori, a o svemu je progovorio 2020. kada mu je dijagnoza i postavljena. Ipak, Parkisonova bolest je samo vrh ledenog brega nakon svega što je doživeo za sve ove godine.

Tako je samo godinu dana pre dijagnoze pao u kupatilu nakon čega je morao na operaciju vratnih pršljenova koji su ranije bili oštećeni padom sa kvada. Iste godine pretrpeo je i tešku infekciju ruke, zbog čega se borio sa ugrušcima u krvi i bolovima. 

- U jednom trenutku sam bio toliko loše da sam molio boga da se ne probudim sledećeg jutra. Bila je to je***a agonija, rekao je Ozi nedavno u intervjuu za The Guardian.

Opisao je i kako mu je teško i da hoda.

- Misliš da podižeš noge, ali tvoja stopala se ne pomeraju. Osećao sam se kao da hodam u olovnim čizmama, rekao je. Tad je počeo da pije i antidepresive.

Ozi Ozborn jedva hoda zbog bolesti.
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nažalost, to nije sve što je vremešni roker doživeo. Još sa 11 doživeo je jezivo se*sualno zlostavljanje od strane dvojice dečaka

- Dva dečaka su me čekala kad bih nakon škole išao kući i gnjavili me. Nisu me terali na snošaj, ali su me terali da skinem pantalone, a onda bi me dodirivali. To je bilo strašno. Prvi put kad se to dogodilo bila je prisutna i moja sestra, a to me još više pogodilo. To se neko vreme redovno događalo kad god bih se vraćao iz škole. Činilo mi se da traje večno, ispričao je tad Ozi.

Zbog svega je pokušao da se obesi u tinejdžerskim danima. Srećom, sprečio ga je njegov otac koji je tada naišao, i koji je, umesto da ga uteši, odlučio da ga istuče.

Na Ozija je kasnije uticala i smrt bliskog prijatelja, gitariste Rendija Roadsa koji je poginuo u avionskoj nesreći. Iako se bojao letenja, iz nepoznatog razloga je odlučio da ode na turistički let u malom avionu.

Avionom je pilotirao Endru Ajkok, inače vozač autobusa za bend, koji je uzeo prijateljev avion bez dozvole i leteo s isteklom pilotskom licencom. Više puta su preleteli preko autobusa u kojem su ostali članovi benda spavali, ali u jednom trenutku su zakačili autobus i dogodila se eksplozija u kojoj je sve troje putnika izgubilo život. U autobusu je bio i Ozi kog je udarac probudio iz sna, a prvo što je video je bio avion koji gori. Kasnije je taj događaj nazvao 'tragedijom svog života'.

Nažalost, zbog svega što mu se dešavalo, kao i zloupotrebe alkohola i narkotika, Ozi je često bio nasilan i prema supruzi.

Roker je u jednom trenutku pokušao i da je ubije. Srećom, par nije bio sam, te je pozvana policija koja je sprečila zločin.

 Nakon toga sud im je odredio razdvajanje, a Ozi je morao da ide na rehabilitaciju. Par je na kraju ostao zajedno, ali ni jedno od njih nije lako zaboravilo na ovu situaciju. Šeron Ozborn je 2004. rekla da je situacija bila toliko ozbiljna da bi, da je imala pištolj, te noći u samoobrani morala da puca u svog supruga.

Ozi je svojoj supruzi bio i neveran, te su zbog brojnih afera često bili pred razvodom, ali su na kraju ipak uspeli da ostanu zajedno, a vremešni roker ističe da verovatno "danas ne bi bio živ da nije bilo Šeron", kao i da je ona "jedina žena koju je istinski voleo".

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

"DAN KADA SAM SAZNALA ZA BOLEST OSTAO JE U STRAŠNOM SEĆANJU" Mina u opakoj borbi: Ulazak u veliku bolnicu BIO JE HOROR Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!