Čuveni glumac Adam Brodi koji se proslavio serijom "Orandž Kaunti" nedavno je proslavio 44. rođendan, a od 2003. kada je njegova zvezda počela da sija najvećim sjajem do dana-današnjeg mnogo toga se promenilo. 

Nekada idol tinejdžerki koji nije mogao da se podbrani od obožavateljki danas živi povučeno od svih, a dani najveće slave definitivno su iza njega.

Lejton Mister i Adam Brodi danas žive povučenim životom.
lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia 

Iako i dalje glumi, nije više toliko popularan, a prema njegovim rečima – to mu i odgovara. Više uživa u porodičnim trenucima sa suprugom takođe glumicom Lejton Mister, koja je takođe u svojim ranim 20-im postala slavna po ulozi zločeste, bogate tinejdžerke Bler Voldrof u popularnoj seriji "Tračara".

Lejton Mister proslavila se ulogom u seriji Tračara.
printscreen/youtube 

Lepa Lejton ima više nego zanimljivu životnu priču, a Adama je upoznala 2010. i njihova ljubav je odmah planula. Lejton osim vezom s Adamom javnost intrigira i svojim teškim detinjstvom. Naime, rođena je u zatvoru jer je njena majka služila kaznu zbog droge, a normalan život joj je pružila baka koja ju je podigla. Iako je uspela da se skloni od problematične majke i da stvori novi život, ona joj je 2011. zadala velike probleme.

lejton mister imala je teško detinjstvo.
Shutterstock 

Sa još par članova porodice, njena majka je 1983. godine prošvercovala 544 kilograma marihuane sa Jamajke u Ameriku, što je i bio razlog njihovog hapšenja. Glumičina tetka je bila prva žena u Americi koja je dospela na listu 15 najtraženijih kriminalaca pošto je pobegla iz zatvora.

lejton mister je imala problema sa bivšim dečkom.
Supplied by LMK / Landmark / Profimedia 

Zbog rođenja ćerke, Koni je dobila dozvolu da doji tri meseca i da bude smeštena u centar za rehabilitaciju u okviru zatvora, nakon čega su je vratili zatvor. Tako je Lejton prve dane života provela u, malo je reći, neobičnom okruženju. Glumicu ima i osam godina mlađeg brata, Aleksa, koji ima ozbiljne zdravstvene probleme. Njih dvoje su najviše odgajali baba i deda. I glumičin otac je završio u zatvoru, a kada je njena mama završila izdržavanje kazne, pridružila se porodici. 

Inače, Lejton je u jednom trenutku majci dala novac za lečenje njeznog mlađeg brata Aleksandera koji je u tom trenutku bio životno ugrožen. Ali njena majka je potrošila novac za tretmane lepote među kojima su botoks i ugradnja ekstenzija.

Glumica ju je tužila, a onda je njena mama na to odgovorila protivtužbom i tvrdila da je prekršila ugovor te ju fizički zlostavljala. Ispričala je kako joj je ćerka obećala 10.000 dolara mesečno, ali taj je iznos umanjila na "samo" 7500 dolara.

Žalila se i da je žrtvovala svoju sreću zbog ćerkine glumačke karijere i preselila se u Los Anđeles. Ipak, Lejton ju je dobila na sudu, ali nije zahtevala ništa drugo sem starateljstva nad bratom i da njena majka zauvek nestane iz njenog života.

Problematična majka tu nije stala, već je ponovo tužila ćerku za fizički napad. Tada je izjavila da ju je Lejton oborila na zemlju i udarala flašom, a razdvojio ih je upravo Aleks. Nakon toga Koni je imala čitav niz incidenata, a sudski joj je zabranjeno da prilazi jednoj ženi i njenom sinu pošto im je pretila smrću.

Lejton se sa svime izborila zahvaljujući Brodiju koji je stoički sa njom prolazio kroz sve probleme, a oni danas žive povučenim životom u Kaliforniji. Imaju i dvoje dece.

Bonus video:

Nik Holterman Tiktok/holterman

Izvor: Kurir Stil/Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!