Adrijana Lima podelila je na svom instagramu zanimljiv selfi koji je za kratko vreme uspeo da podigne ogromnu prašinu. Naime, poslednjih dana mrežama je kružila fotografija iz 2017. godine na kojoj je pozirala sa proslavljenim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom

Bivša srpska snajka i srpski zet na slici blistaju od sreće, a sada je slavna Brazilka podelila uspomenu sa Svetskog kupa u Brazilu, kada je Nemačka osvojila prvenstvo...

Adrijana Lima pozirala je sa Bastijanom.
Instagram 

Švajnštajger je slavio sa svojim saigračima, a trenutak trijumfa nije propustila ni Adrijana Lima koja je i te godine, kao i tokom ovogodišnjeg Mundiajal u Kataru (20. novembar- 18. decembar) bila među najzapaženijim poznatim ličnostima na tribinama.

Inače, zanimljivo je da su mnogi prokomentarisali da je na pomenutoj fotki Adrijana ista Ana, zbog čega su se neki pitali da li je to Bastijan najpre pokušao da "smuva" sveže razvedenu manekenku, pa onda prešao na našu proslavljenu teniserku.

Bastijan je u srećnom braku sa Anom.
Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Bilo kako bilo, Bastijan je danas u srećnom braku sa Anom, a i Adrijana blista od sreće u odnosu sa novim partnerom Adreom Lemersom, sa kojim je nedavno dobila sina, a nju i Bastijana ipak je vezivalo samo prijateljstvo, iako su se tada nadali da će iz svega proizaći nešto više.

Lima uživa u ljibavi sa Lemersom.
Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!