Najpoznatiji srpski kaskader Uroš Ćertić nedavno je uhapšen zbog nelegalnog posedovanja oružja kojim je navodno pretio radnicima jedne banke, a samo nekoliko dana kasnije pridružio mu se i popularni reper Stefan Đurić Rasta koji je uhapšen zbog posedovanja opojnih supstanci, tačnije kanabisa.

Po izlasku iz Centralnog zatvora, Uroš Ćertić je istakao da se oseća odlično, a naročito zbog toga što je tokom svog boravka vreme provodio sa Rastom.

„Odlično se osećam. Trenirao sam svaki dan, a u prekraćivanju vremena mi je pomagalo i druženje sa Rastom. Bili smo cimeri u karantin-hodniku u 30. krilu Centralnog zatvora. Rasta je bio u sobi 15, a ja u sobi 12, delilo nas je pet metara“, rekao je kaskader za „Pink.rs“.

„Često smo u šetnji bili zajedno. Svaki drugi ili treći dan sa još jednom osobom. Delili smo kantinu i šalili se na svoj i tuđ račun. Nije nam bilo dosadno. Svima koji su u zatvoru jeste glavna želja da što pre postanu slobodni“, rekao je Uroš koji je u zatvoru sklopio poslovni dogovor sa reperom.

„Međutim, Rasta i ja smo smišljali pesmu koja će, siguran sam, postati megahit jer su se spojile neverovatne energije i još ću da budem jedan od glavnih aktera u spotu za tu pesmu. Izvešću neviđene kaskade“, rekao je Ćertić.