Po Bred Pitovoj novoj romansi čini se da glumcu cvetaju ruže na ljubavnom planu. I pored problema na sudu sa bivšom ženom, Anđelinom Džoli, Pit i njegova nova devojka viđeni su u zaljubljen na afterpartiju u Los Anđelesu nakon premijere njegovog novog filma Vaviln.

Poznati zavodnik koji je u poslednje vreme povezivan najpre sa manekenkom koja se razvodi nakon prevare - Emili Ratajkovski, ali i 22-godišnjom lepoticom Natali Kukenburg, kako stvari stoje ima novu devojku i u pitanju je fatalna bivša supruga glumca Pola Veslija - Ines de Ramon

Bred Pit sa novom devojkom Ines.
GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Oni su ponovo viđeni zajedno mesec dana nakon što su prvi put uslikani na koncertu.

Navodi se da su u vezi ‘nekoliko meseci’, a izvor People je rekao: „Bred je stvarno zaljubljen u Ines. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. Ona je veoma fina“.

Ines je iz Nju Džersija i diplomirala je na Univerzitetu u Ženevi 2013. godine sa u oblasti poslovne administracije.

Prema njenom LinkedIn-u, od 2020. godine je šefica veleprodaje u kompaniji Anita Jewelry, koja ima slavne kupce, uključujući Kortni Kardašijan i Hejli Biber.

Njen bivši muž je glumac Pol Vesli, koga znamo iz „Vampirskih dnevnika“. Ines i Pol venčali su se na tajnoj ceremoniji 2019. Ali, brak je bio kratak i turbulentan.

PR para potvrdio je u septembru ove godine da su se rastali i da već nekoliko meseci žive odvojeno.

U međuvremenu, Bredov razvod sa Anđelinom Džoli bio je skandalozan, jer se par bori oko starateljstva nad šestoro dece.

Bred Pit i Ines
GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!