Prema najnovijim izveštajima, Stiven Tvič Bos ostavio je poruku o samoubistvu u motelu aludirajući na izazove sa kojima se suočavao u prošlosti i stavio svoj telefon na avionski režim pre nego što je počinio samoubistvo.

Dvosmislena beleška ostavljena je na mestu samoubistva 40-godišnjaka, u blizini njegove kuće, piše TMZ.

Bos, dugogodišnji izvršni producent emisije Elen Dedženeres, prijavio se u motel oko 10.30 u ponedeljak.

Sledećeg dana pronađen je mrtav u kupatilu sobe kada se nije odjavio iz motela.

TMZ je rekao da je prebacio svoj telefon na režim rada u avionu tako da niko nije mogao da ga kontaktira. Bosova supruga s kojom je u braku bio devet godina, Alison Holker, kontaktirala je u utorak policiju Los Anđelesa kako bi prijavila njegov nestanak, rekavši da je otišao bez reči dan ranije i da joj ne odgovara na pozive, izvestio je TMZ.

Alison Holker i Stiven Tvič Bos.
Instagram 

Izvori iz policije ispričali su za TMZ da je Stivenova supruga Alison Holker uletela u stanicu policije juče, te bila veoma uplašena i ispričala da je njen suprug napustio njihov dom i to bez automobila - što je bilo nešto što nikada ne radi.

Alison je insistirala da nije bilo svađe ili raprave koji su ubrzali njegov odlazak, samo tri dana nakon godišnjice njihovog braka i rekla je da to što se nije javljao bilo krajnje neuobičajeno.

Nešto kasnije prepodne, hitna pomoć pozvana je u jedan hotel u Los Anđelesu, gde su pronašli Stivena, a navodno je izvršio samoubistvo tako što je pucao sebi iz pištolja u glavu. Proglašen je mrtvim na mestu nesreće.

Njegova supruga Alison potvrdila je tužne vesti.

- Stiven bi obasjao svaku prostoriju u kojoj bi se pojavio. Cenio je porodicu, prijatelje i zajednicu više od svega i vodio nas je ljubavlju i svetlošću. Bio je stub naše porodice, najbolji muž i otac i inspiracija svojim fanovima - rekla je ona, pa nastavila:

- Da kažemo da je ostavio nešto iza sebe bilo bi malo, a njegov pozitivan uticaj nastaviće da se oseća. Sigurna sam da neće proći dan a da ne poštujemo sećanje na njega. Stivene, volimo te, nedostajaćeš nam i uvek ću sačuvati poslednji ples za tebe.

Iz braka Tvič i Alison izrodilo se dvoje dece: Zaia, Madok Laurel, kao i Veslie Renae koji je Alison dobila u prethodnoj vezi, ali ga je di džej rado prihvatio kao svog.

Tvič je, podsetimo, postao gostujući di-džej za Elen 2014. godine i bio je uz nju do samog kraja. Postao je i producent emisije 2020. godine.

U javnosti se proslavio u emisiji "So you think you can dance"2008. godine, gde je pokazao sjajne plesne sposobnosti i osvojio drugo mesto. Pojavljivao se u filmovima "Magic Mike XXL" Ii "Step up".

Suprugu je upoznao kada su se takmičili u "All star"sezoni jednog plesnog takmičenja. Venčali su se 2013. godine, a prošle subote proslavili su devetu godišnjicu braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!