Jedna od naših najlepših pevačica, Katarina Kaća Grujić uživa u skladnom odnosu sa suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem. Par je zaljubljen kao prvog dana, a sada su proslavili i prvi rođendan i kršenje svoje mezimice Katje. 

Katarina se emotivno oglasila i na Instagramu i podelila video koji je raznežio njene pratioce.

- Najlepša princezo moja, svaki tvoj pokret, svaki tvoj zagrljaj i poljubac daje mi svu snagu toliko da mogu da poletim! Znam da me Bog zaista voli kad mi je dao ćerku kao što si ti. Danas je veliki dan jer je tebi rođendan! Poželeću ti samo sreću i ljubav najveću, da te anđeli čuvaju i Bog štiti, a mama će da ti pruži ruku i vodi kroz svet, da bude uvek tu da se ničega ne bojiš! Ostani uvek čarobna kakva jesi, najlepši osmehu, sanjaj, voli, maštaj, raduj se! Voli te mama najviše na svetu.Srećan rođendan princezo moja - stoji ispod objave.

Međutim, iako je danas voljena u braku sa Gobeljićem, nije tajna da su do oltara Kaću pokušali da odvedu i drugi mušarci. Tako je, primera radi, 2018. godine pevačica bila verena za sada bivšeg partnera Nikolu. Tada je veoma entuzijastično pričala o udaji, međutim umesto svadbenih zvona usledio je raskid. 

Ipak, kako se pisalo u medijima, nije bila uvek verna. Tokom muzičkog takmičenja koje ju je vinulo u svet slavnih pričalo se da se pevačica zabavljala s Vladicom Jovanovićem.

Međutim, nakon takmičenja 2013. godine, Kaća je otišla u rijaliti, pa je Vladicu, navodno, pred čitavom Srbijom prevarila sa bivšim maneknom i zubarom Borisom Stamenkovićem.

kaća je bila u vezi sa borisom stamenkovićem.
screenshoot/instagram 

Iako su delovali kao skladan par, razišli su se nakon godinu i po dana zbog, kako se pričalo tada, njegovog dopisivanja sa drugim devojkama, a Boris nije krio da mu je krivo zbog raskida.

- Katarina i ja smo imali veoma lepu vezu od godinu i po dana. Međutim, oboje smo na početku karijere. Katarina je mlada pevačica, a ja spremam diplomski na stomatologiji i mislim da se bavim stomatologijom– istakao je on tada u jednoj emisiji.

- Žao mi je što se veza završila jer je Katarina fina i dobra devojka– dodao je Boris.

Bivši momci imaju samo reči hvale za Katarinu Grujić.
ATA Images/Antonio Ahel 

Nekoliko meseci kasnije, Katarina je uplovila u romansu sa Nemanjom Buhom, bratancem Ljubiše Buhe Čumeta. Katarina je tokom veze govorila da je veoma srećna i da sa Nemanjom planira brak. Nemanja je čak počeo da gradi kuću blizu Beograda u kojem je trebalo zajedno da žive, ali umesto bajkovitog zajedničkog života desio se raskid posle dve godine veze.

katarina grujić bila je u vezi i sa nemanjom buhom.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Kaća je od Nemanje dobila skupocen prsten koji je bio napravljen od brilijanata i belog zlata. Tada su svi bili sigurni da se pevačica da se verila, ali je zapravo u pitanju bio samo znak pažnje za koji Buha nije žalio novac.

Tokom leta 2017. godine Katarina je počela u javnosti da se pojavljuje sa novim dečkom - crnogorskim biznimenu Kostom Obradovićem. Sa njim je bila u vezi nekoliko meseci, a onda su se otpratili sa Instagrama i tada je svima bilo jasno da je i ova pevačicina ljubavna priča završena.

kaća grujić bila e sa crnogorskim biznismenom kostom obradovićem.
Kurir/ Damir Dervišagić 

Takođe, pričalo se i o njenoj vezi sa bogatim biznismenom iz Tuzle, Semirom Juzunovićem. Tada je kružila priča da je biznismen planirao da kupi stan u Beogradu u koji će se useliti sa pevačicom, ali njihova veza nije dugo potrajala.

Kaća je imala kratku romansu i sa Semirom Juzunovićem.
Kurir/ Sonja Spasić 

Skandal sa oženjenim

Leta 2018. godine, šuškalo se da su pevačica i oženjeni fudbaler Ognjen Vranješ u vezi. Katarina nije želela da komentariše nikakve navode, čak i kad se pojavio snimak njihovog poljupca. Medijska nagađanja pevačica nikad nije htela da potvrdi, niti demantuje, ali se jednom prilikom osvrnula na spornu situaciju, bez da je imenovala ikoga. 

Katarina Grujić dotakla se skandala sa oženjenim.
Instagram 

- Imala sam situaciju da sam bila sa jednim momkom u vezi i nisam znala da je oženjen, iako su to znali njegova najbolja drugarica i svi. On mi je govorio kako ima papire za razvod - ispričala je jednom prilikom pevačica.

Kada je upitana da li je bivši dečko Katarine Grujić o kojem je ovde reč možda kontroverzni fudbaler Ognjen Vranješ, odbila je da to potvrdi mada nije ni izričito demantovala.

Inače, nakon što se pojavio snimak na kojem se ljube, mrežama je kružila i prepiska samog Vranješa sa njegovim drugom. Ognjen je prilikom prepiske priznao da je Katarina jednina devojka sa kojom bi bio u vezi kada bi se razveo.

- Tebra, to je jedina cura s kojom bih ja bio u vezi, da se razvedem! - napisao je fudbaler.

- Pa nemam pojma kakva je ona stvarno, mada ništa ružni nisam čuo preterano za nju. I Maletićka je hvali, zna joj oca i sve, al' ja je ne poznajem - odgovorio mu je drug sa kojim se dopisivao.

Katarina Grujić je jedina žena sa kojom bi Vranješ bio.
Instagram 

Ponizila ga u emisiji

Katarina se jednom prilikom našla i u emisiji "Đir sa Memom", u kojoj je govorila o karijeri, ali se i dotakla tračeva (i momaka) iz prošlosti. Kada ju je voditelj pitao da li je istina da joj je Vranješ kupovao fejk stvari, pevačica je kao iz topa odgovorila: 

- Loše si čuo. Očigledno si čuo neke laži i ogovaranja. Ja nikada u životu, ne samo od njega, nego od svih mojih momaka baš nisam dobijala poklone. Iskreno, sada mi je žao što mi ništa nije kupio - rekla je pevačica i dodala da je ona sebi kupila sat i "da joj nije bio potreban Vranješ da joj ga kupi".

Sve se promenilo sredinom 2020. godine kada je Katarina priznala medijima da je započela vezu sa sadašnjim verenikom fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem, a kako je tada izjavila njihovo dugogodišnje prijateljstvo je prešlo u ljubav. Iako ga je, kako prenose mediji, dva meseca krila od javnosti, pevačica je ipak na originalan način objavila da je srećno zaljubljena.

Nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, fudbaler Marko Gobeljić zaprosio je pevačicu, nakon čega je usledilo i raskošno venčanje. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!