Ne kaže se za džabe, jednom frajer, uvek frajer! Uostalom, kako drugačije objasniti to što je čuvena glumačka veličina Klint Istvud čak i u 93. aktivan poput tinejdžera? On već nekoliko godina živi na svom ranču u Kalifroniji sa 33 godine mlađom Kristinom Sanderom koju je upoznao 2014. ali ga to ne sprečava da na određenim javnim događajima flertuje sa damama koje se tu nađu. 

Istvud koji je tokom svoje glumačke i rediteljske karijere zaradio 375 miliona dolara i ostavio niz kultnih filmova u nasleđe, pažnju javnosti privlačio je i privlači i svojim ljubavnim životom, a i sadašnju devojku upoznao je dok je bila hostesa u njegovom hotelu. 

klint istvud i dalje ne želi da se oženi.
Profimedia Koliko mladih ljudi sa ovoliko energije možete da navedete sada odmah?

Tako je jednom prilikom ispričao da ga je ona smirila, iako glumac ne pomišlja na brak, ma koliko da voli sadašnju izabranicu. 

Inače, on je jednom prilikom ispričao da je nevinost izgubio sa 14 i to sa prijateljicom. Klintu je sve bilo zanimljivije od srednje škole, zbog čega je nije završio, a podaci o tome su poverljivi. "Nije provodio mnogo vremena u srednjoj školi jer se tako dobro zabavljao negde drugde. Retko je dolazio", rekao je jedan od njegovih kolega.

No u školu je dovoljno dolazio da bi kao 19-godišnjak zaveo četiri godine stariju profesorku. Ona nakon svega nije dobro prihvatila činjenicu da je bila u pitanju samo avantura na jednu noć pa ga je uhodila i pretila da će se ubiti.

Menjao je razne profesije, a tokom Korejskog rata pozvan je u vojsku. Bio je stacioniran u bazi u severnoj Kaliforniji gde je imao aferu sa komandantovom ćerkom. Nakon toga je morao da ode u Sijetl gde je otišao bombarderom. Avion se srušio u Tihom okeanu, ali su uz pomoć splava za spasavanje uspeli da preplivaju tri kilometra do Kalifornije.

Klint se prvi put oženio sa 23 godine, a njegova izabranica bila je Megi Džonson (91). Upoznali su se na sastanku koji su dogovorili njihovi prijatelji, a rekli su „sudbonosno da“ nakon šest meseci zabavljanja. Navodno je u isto vreme ostavio devojku, koja je tada bila trudna, i njihovo dete dao na usvajanje.

U braku sa Megi i dobio je ćerku Alison (50) i sina Kajla (54). Razveo se 1984, a pet godina kasnije priznao je ćerki Kimber (54) iz afere  sa plesačicom i kaskaderkom Roksanom Tunis. U stvari, National Enquirer je to tada otkrio.

"Nikada nećemo saznati da li je Džonson znao za dete, ali je malo verovatno jer su svi na snimanju pričali o tome. Nemoguće je sakriti takve podatke kada živite u malom gradu, pogotovo kada je taj mali grad Holivud", napisao je jednom prilikom biograf Mark Eliot.

Klintova koleginica Marni Van Doren tvrdila je da je glumac imao aferu sa njom i dok je bio u braku sa Megi, a mnoge je iznenadilo što mu je supruga oprostila. Međutim, glumica Barbara Eden je jednom otkrila da je par imao otvoren brak.

Gastrokritičarka Gel Grin otkrila je da je i ona bila u vezi sa Klintom od kada je došla kod njega na snimanje filma 'Dve mazge za sestru Saru' 1970. godine. Voleo je i francusku manekenku Keti Regin i brojne koleginice, uključujući i Katarin Denev. Nakratko se smirio, a onda je 1972. upoznao udatu glumicu Sondru Lok, sa kojom je živeo na snimanju filma "The Outlaw Josey Wales".

"Rekao mi je da nije ostala nikakva povezanost između njega i Megi. Priznao mi je da nikada nije bio veran nijednoj ženi jer se nije zaljubio", otkrila je Sondra u svojim memoarima. Tokom romanse, bila je udata za vajara Gordona Andersona, koji je bio gej. Lok i Istvud su raskinuli 1989.

Na snimanju filma 'Pink Cadillac', Klint je upoznao Frensis Fišer, sa kojom je počeo da živi, i dobili su ćerku Frančesku. Raskinuli su 1995. godine, a on nije dočekao ni da se iseli i već je započeo vezu sa voditeljkom Dinom Ruiz. Venčali su se u martu 1996. godine.

Istvud je tada rekao da mu se dopala monogamija jer je pronašao 'pravu ženu' za njega, ali su se razveli u avgustu 2013. Klint ima i sina Skota, koji je glumac, sa stjuardesom Džejselin Rivs. Sa njom ima i ćerku, glumicu i scenaristkinju Ketrin Rivs.

Inače, Klint je svojevremeno rekao da je njegova sadašnja devojka Kristina prva žena koja nije sa njim zbog slave. Pre njega je doživela traumatično iskustvo jer je bila udata za nasilnika.

Uprkos tome što su bili zaljubljeni, par nikada nije želeo da se venča. "Klint ne vidi smisao u ponovnom braku. On voli Kristinu, ali mu brak nije potreban", rekao je izvor blizak paru.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!