Čuvena Keri Bredšo, odnosno glumica Sara DŽesika Parker, poznata je kao neko ko svoju privatnost čuva od očiju javnosti. U skladnom je braku sa kolegom, glumcem Metjuom Broderikom koji je poslednjih godina aktivan u pozorištu. Njih dvoje imaju i troje dece, ali su se zajendo retko mogli videti na javnim događajima.

Ipak, sada su napravili izuzetak, te su se porodično pojavili na premijeri predstave "Neki to vole vruće" na Brodveju. Glumica se pojavila u svom stilu, u tamno plavoj haljini sa šljokicama, i sve je upotpunila bisernom ogrlicom i neodoljivim sandalama sa tufnicama, a sada je jasno da su i njene ćerke nasledile od nje istančan ukus za modu. 

Sara Džesika Parker pojavila se na premijeri Neki to vole vruće.
Robin Platzer / Avalon / Profimedia 

13-godišnje bliznakinje Loreta i Tabita su se opredelile za slične autfite, te su cvetne kardigane uklopile sa dugim haljinama od satena i pliša. Inače, tinejdžerke su pravi miks roditelja, dok je njihov 20-godišnji sin Džejms slika i prilika slavne majke. On se na crveom tepihu pojavio u teget odelu, koje je akcentovao kariranom kravatom, a slobodno se može reći da je i te kako privlačio poglede.

Sara Džesika Parker se pojavila na premijeri sa mužem i decom.
John Nacion/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Uz njih je bio i Broderik koji nije skidao osmeh sa lica. On i Sara su u srećnom braku 25 godina, ali je poznato je i da mu je ona pomogla da prevaziđe ogromnu traumu iz prošlosti.

Naime, Broderik je dugo "vukao" nadimak "ubica", nakon što se 1987. bio direktno odgovoran za smrt dve žene. On je 1987. godine tokom odmora u Irskoj, greškom prešao u suprotnu traku na putu i izazvao težak sudar u kojem su poginule Ana Galager i njena majka Maragert Doerti. Ćerka je imala 28 godina, a majka 63.

Metju je zbog udesa imao prelom rebra i potres mozga. Posle nesreće, u razgovoru sa policijom, rekao je da se uopšte ne seća nesreće, kao ni okolnosti pod kojima je do nje došlo.

- Jedino čega se sećam da sam se probudio u bolnici i da sam imao čudan osećaj u nozi - rekao je tada glumac policiji.

Između ostalog Broderik je tvrdio da pati od delimične amnezije, da bi potom priznao krivicu. Iako je bio glavni krivac za nesreću, umesto pet godina zatvora, osuđen je za neopreznu vožnju, i platio je kaznu od 175 dolara.

Metju Broderik usmrtio je dve žene.
Shutterstock 

Međutim, iako je ovo jedan od najvećih skandala koji mu je obeležio karijeru, za njegovo ime vezivala se i preljuba koja je procurila u javnost. On je tada priznao da je zavisnik od seksa, a uprkos svemu, Sara mu nije okrenula leđa već mu je pomogla da ozdravi.

Sara Džesika Parker ostala je uz muža koji ju je varao.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!