Priča lepe Anđele Anje Perić dokaz je da se snovi ipak nekad ostvaruju. Pre samo nekoliko godina bila je jedna obična devojka koja je napustila srednju školu i nastavila da je pohađa vanredno da bi se zaposlila. Radila je u kafiću i po 15 sati dnevno za 18.000 dinara mesečno. 

Međutim, sudbina joj se osmehnula i njen život promenio se za jedno popodne nakon što je dobila ponudu koja se ne odbija. 

"Kao većina mojih vršnjaka, nisam bila baš u prilici sebi da priuštim sve što želim. Nažalost, roditeljske plate su toliko minimalne da me je bilo sramota i da tražim nešto. Mladi danas nemaju drugog izlaza sem da kao ja, rade za mesečnu platu od 18.000 dinara od koje ne možete mnogo, da ne kažem ništa", ovako je manekenka Anja počela svoju priču 2017. godine.

U kafić u kom je Anja radila je sasvim slučajno na kafu svratila naša mankenka Agneta Azirović, koja radi kao skaut za modele.

"Radila sam u jednom beogradskom kafiću kao konobarica, mnogo puta i po 15 sati dnevno. Bilo je strašno jer nas vlasnik lokala nije tretirao kao ljude. Bog me je pogledao jedno popodne kad je Agneta Azirović ušla sa svojom ćerkicom u baštu lokala i kad sam je uslužila, spontano smo ušle u priču. Dala mi je svoju vizit karticu i rekla da se javim jer imam veliki potencijal da budem odličan model. U tom trenutku sam imala plavu kosu i veštačke nokte kao i većina devojčica u Beogradu. Posle par dana sam došla kod Agnete u agenciju Crystal i sve se to promenila, vratila sam prirodnu boju kose, ošišala se i skinula veštačke nokte. Tako moja manekenska karijera kreće", rekla je Anja.

Prošlo je jako malo vremena, a za Anju su već počele da se grabe vodeće svetske modne agencije.

"Jako je nezahvalno pričati o ciframa u Srbiji, ali to ću uraditi jer želim da dam nadu drugim devojčicama u Srbiji da zaista svojim radom mogu da se izbore i zarade. Zaradim po jednom poslu i do sedam puta više nego što su bila moja mesečna primanja koja sam imala u kafiću", otkrila je Anja.

Danas Anja konačno može da živi život o kakvom je maštala, bez da strepi da li će imati za račune na kraju meseca. O njoj bruje i svetski modni časopisi, a čini se da će se o lepoj Beograđanki tek pričati u budućnosti. 

Do tada, pogledajte još neke njene fotografije u nastavku teksta:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!