Ukoliko ste mislili da je skandalozno ono što su Megan i Hari otkrili 2021. u ekskluzivnom intervjuu kod Opre Vinfri, kako stvari stoje, to će biti ništa naspram onoga što će biti prikazano u novoj Netfliksovoj seriji "Megan i Hari". "Odbegli par" je spreman da još jednom podigne prašinu u javnosti i otkrije nove stvari o kraljevskoj porodici, i palati nije milo zbog toga. 

Zanimljivo je i da je trejler pušten baš u trenutku kada su princ Vilijam i Kejt Midlton na turneji po Americi, a samo par sati pre toga, Megan je napravila presedan i pokazala Arčijevo lice, iako ga je do sada skrivala gotovo tri godine. 

Mnogi su mišljenja da je sve to uradila planski, kako bi pažnju sa Vilijama i Kejt prebacila na nju i Harija, a trejler dodatno ide na ruku toj teoriji.

Naime, u minut i 12 sekundi koliko traje, biće prikazane nikad viđene fotografije Megan i Harija, uključujući i one sa venčanja, teški i srećni trenuci para. Zanimljivo je da se na 25. sekundi prikazuju Čarls III, kraljica supruga, Kejt Mildton i princ Vilijam dok su Megan i Hari iza njih. A već naredni kadar donosi sliku američke glumice sa obeležavanja Dana sećanja u Londonu. 

Lice Kejt veoma je ozbiljno i seče kao mač. A onda se na to nadovezuje tužna Megan. U jednom trenutku se čuje: "Zašto želite da snimite ovaj dokumentarac?", dok se prepliću fotografije Harija i Megan pod kišobranom. Mnoštvo drugih crno - belih fotografija zatim se prikazuje na ekranu, a na jednoj je Megan sa rukama na glavi i izgleda poraženo.

Takođe, u trejleru se može čuti Hari kako govori:

- Niko ne vidi šta se događa iza zatvorenih vrata, morao sam učiniti sve što sam mogao da zaštitim svoju porodicu - rekao je on.

Priča se da su dobili ogroman novac da snime ovako nešto, čak neki tvrde da je to iznos od 100 miliona dolara. Dokumentarac o Hariju i Megan nije jednokratan - to je zapravo dokumentarni film koji se sastoji od šest epizoda. Pojaviće se na Netfliksu 8. decembra i pokazaće "drugu stranu" njihove ljubavne priče i izazova sa ​​kojima su se suočili, kaže Omid Skobi - autor knjige "Fajding Fridom".

megan markl i hari su otkrili u dokumentarcu ogolili sebe do srži.
Pool / Zuma Press / Profimedia 

Inače, Daily Mail je izdvojio još 9 interesantnih stavki koje su mnogima promakle mnogima u Netfliksovom trejleru.

1. Hari sa gitarom

U pitanju je sam početak njihove veze, a Megan ga zaljubljeno gleda dok joj svira. Oboje su u ležernim kombinacijama i deluju opušteno. Veruje se da je ova fotografija nastala u vreme dok je Marklova još snimala "Suits".

2. Intimne fotografije sa prvog ljubavnog sastanka

Fotografije na kojima se ljube nastale su takođe na početku veze, a napravljene su u photobooth kabini. Pretpostavlja se da su nastale 2016. godine u Soho House-u, ekskluzivnom zatvorenom klubu za elitu koji članovima naplaćuje 830 funti godišnje za prijem u jednu kuću i 1.500 funti za svoje 'kuće' širom sveta.

princ hari i megan su objavili fotografije sa prvog sastanka.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Poznato je da su i Megan i Hari veliki obožavatelji ovog lanca, i smatra se da su tu imali svoj prvi sastanak u Londonu.

3. Hari maskiran

Na jednoj od pomenutih fotografija Hari je sa kapom i naočarima, zbog čega se sumnja da su u početku na sastanke doilazili maskirani. Sumnja se da je njihova romansa otpočela 6 meseci pre nego što se saznalo.

4. Megan u školi

Iako trejler uključuje mnogo zajedničkih trenutaka Megan i Harija, u njemu se mogu naći i nikad viđene privatne fotografije iz detinjstva, poput slike Marklove iz škole.

5. Fotografije bebe Megan

I Meganina majka Dorija se pojavila u jednom trenutku u trejleru, a provukla se i njihova fotografija na kojoj se igraju. Vojvotkinja - koja je izuzetno bliska sa Dorijom nedavno je priznala da je njena majka i dalje zove 'Cveće', iako ima 41 godinu.

6. Sitni znaci pažnje

U jednom trenutku vidi se i Hari koji je Megan ubrao cvet, što samo potvrđuje koliko je zaljubljen u nju, te da je svakodnevno iznenađuje malim znacima pažnje.

7. Unutar njihove Frogmore vile

O čuvenoj Frogmore "kolibi" je bilo toliko reči da je već ušla u legendu, a u trejleru su prikazani i njihovi romantični trenuci iz kuhinje. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su 2019. godine potrošili 2,4 miliona funti na renoviranje imanja sa liste II na imanju Frogmor u Vindzoru. Godine 2020. par je objavio da se povlači sa dužnosti viših članova kraljevske porodice i na kraju se preselio u Montesito u Kaliforniji.

8. Meganina veza sa Kanadom

megan markl sa kanadskim džemperom.
Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Čini se da je vojovtkinja bila veoma naklonjena Kanadi u detinjstvu. Megan je vezana za Kanadu, pogotovo za Toronto gde je snimala svoju tv seriju "Suits" i gde je boravila dugi niz godina. Takođe, u Kanadi je boravila sa Harijem na početku romanse, a nakon što su se povukli sa dužnosti, provodili su vreme u vili od 10 miliona funti na ostrvu Vankuver, nakon čega su se preselili u SAD. 

9. Opraštanje od kraljice i titula

Još jedna do sada neviđena fotografija na kojoj su Megan i Hari dok napuštaju Bakingemsku palatu dok se drže za ruke. Veruje se da je snimak napravljen tokom Harijeve i Meganine posete Velikoj Britaniji u martu 2020. godine, pre nego što su istupili kao stariji članovi kraljevske porodice, što je nazvano njihovom oproštajnom turnejom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!