Oni su lepi, zgodni, zavodljivi, divi im se celi svet... a neretko i na filmu igraju zavodnike i zavodnice... Međutim, u realnom životu situacija je dijamentralno drugačija. 

Zapravo, verujemo da bi vas iznenadilo da za pojedine slavne ličnosti važi da su izuzetno loši u krevetu, kao što, primera radi Bena Afleka bije glas da je dosadan, te da samo voli jednu pozu, zbog čega se "Džej Lo i nije baš "usrećila". A koje su još zvezde loši ljubavnici pogledajte u nastavku: 

Keti Peri

keti peri nije baš dobra u krevetu.
Shutterstock 

Možda Rasel Brend, bivši suprug pop senzacije Kejti Peri, nije baš bio za brak, ali očigledno nije voleo ni seks sa svojom bivšom suprugom. Jednom prilikom je otkrio kako je izgledala njihova intima: 

"Sve vreme dok smo imali seks sam razmišljao: 'Misli na bilo koga, bilo koga drugog'."

Leonardo Dikaprio

leonarda dikaprija su otpužili da nije dobar u krevetu.
Shutterstock 

U TikTok videu korisnica Starwise00, tvrdi kako je njena tetka, američka plesačica i glumica Džulijen Hju (32), spavala s Leonardom Dikapriom (46) i nije bila zadovoljna njegovim sposobnostima.

"Moja tetka je spavala s Leonardom DiKapriom. Navodno nije dobar u krevetu", rekla je Džulijanina nećaka u TikTok izazovu koji je isključivao za rodbinu poznatih osoba.

Drejk

Drejk je navodno loš ljubavnik.
printscreeen/instagram 

Drejkova bivša devojka Sin Santana tvrdi da kanadski reper nije najbolji ljubavnik. Rekla je jednom prilikom:

"Sve vreme je želeo da se gleda u ogledalu… On je sebičan ljubavnik."

Dženifer Aniston

dženifer je navodno dosadna u krevetu.
Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia 

Američki tabloidi prenose glasine da je Dženifer Aniston "razmažena princeza" u krevetu. Neimenovani izvor je otkrio:

"Ona samo leži i ne želi da se mrdne, sve mora muškarac da 'odradi'... Izmišlja svakakve izgovore da izbegne seks i nikada ga ne inicira."

Tajger Vuds

Tajger Vuds je navodno loš u krevetu.
Instagram 

Džejmi Grabs – koja je tvrdila da je imala vezu sa tada oženjenim Tajgerom Vudsom – ocrnila je jednog od najboljih igrača golfa. Izvor blizak Džejmi je otkrio britanskom tabloidu da je ona "stalno govorila kako je Tajger užasan u krevetu".

Kolin Farel


Francuskinja koja je bila zaposlena kao domaćica kod Vudija Alena - Anđelik Džerom, tvrdi da je spavala sa irskim glumcem Kolinom Farelom, ali kaže da je poznati srcelomac nije impresionirao. Ona je britanskom tabloidu rekla:

"Na ekranu se predstavlja kao tigar, ali u krevetu je divalj koliko i Miki Maus."

Bredli Kuper

Bredli kuper priča na francuskom tokom odnosa.
SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sad je jasno zašto je Bredlija Kupera ostavila najlepša žena na svetu - ruska manekenka Irina Šajk. Zapravo, glasine kažu da je glumac varao lepoticu, ali to ne opovrgava navode nekih dama koje ističu da je holivudski zavodnik zapravo loš u krevetu. Izvor je za britanske tabloide otkrio da je glumac navodno "mlak kao voda za pranje sudova... talno tokom seksa priča na francuskom jer misli da to partnerku uzbuđuje, a zapravo je kao da vodite ljubav sa najpoznatijim tvorom iz crtaća - Pepeom."

Eminem

eminem navodno nije obdaren.
MPNC / Backgrid USA / Profimedia 

Eminemova bivša supruga Kim Meters je jednom rekla da reper "nije baš nešto obdaren". Dodala je:

"Ako ćete da imate seks sa Maršalom (Eminemovo pravo ime), pobrinite se da popijete malu plavu pilulu, jer u suprotnom neće raditi".

Anđelina Džoli

Anđelina Džoli navodno je loša u krevetu.
Shutterstock 

Možda je reč samo o osveti ogorčenog bivšeg supruga, ali Bili Bob Tornton je navodno rekao da je Anđelina Džoli bila "dosadna k'o smrt" u spavaćoj sobi.

Elvis Prisli

elvis prisli je loš u krevetu.
Profimedia 1956. godine Elvis se vakcinisao protiv virusa polio pred kamerama kako bi odagnao strah i skepsu prema vakcinaciji kod američkog stanovništva

Možda je Elvis Prisli bio kralj rokenrola, ali u seksu je izgleda bio "bednik". Bajron Rafael je tvrdio da je neprestano nabacivao lepotice muzičaru, a otkrio je i da je Natali Vud jednom prilikom rekla da Elvis "nije znao kako se j**e".

Pogledajte galeriju zvezda koje još važe za najgore ljubavnike u Holivudu...

ENT / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Instagram Za ove zvezde se priča da su loše u krevetu...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!