Irina Šajk možda je jedna od najlepših žena koja je hodala planetom, ali nije imala previše sreće u ljubavi. Za njeno ime povezivani su brojni uspešni, popularni muškarci, međutim, svaki je nakon nekog vremena postao bivši. Doduše, u poslednje vreme mnogo se priča o njenoj obnovljenoj romansi sa Bredlijem Kuperom, a šuška se i da rade na drugom detetu, te mnogi navijaju da ovog puta par ostane duže zajedno. 

irina šajk ponovo je u vezu sa kuperom.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, sa Kuperom je uplovila u romansu samo 4 meseca nakon prekida duge veze sa Kristijanom Ronaldom, koji je u poslednje vreme u centru interesovanja zbog spekulacija da masovno plaća surogat majke. Njih dvoje upoznali su se 2010. godine, dok su u početku skrivali svoju vezu.

Nakon rada na zajedničkoj kampanji, gde su se slikali za španski Vogue, ceo svet je saznao za njihovu ljubavnu priču. Uprkos tome što su važili za najlepši par i što su fanovi očekivali da će par stati na ludi kamen, njih dvoje su se rastali 2015. godine. Dugo se spekulisalo da je razlog njihovog rastanka, Ronaldova majka, koja se navodno nije slagala sa lepom manekenkom. 

Nažalost, slično je prošla i sa Kuperom sa kojim je dobila ćerku 2017. godine. Raskinuli su 2019, a tada se pričalo da je za sve "kriva" Bredlijeva majka Glorija za koju je glumac bolesno vezan. Kuper i njegova majka su nerazdvojni, i veoma često je vodi i na crvene tepihe, putuje s njom, sluša je bez pogovora kako kada je reč o njegovom privatnom, tako i kada se radi o poslovnom životu.

irina šajk i kuper su raskinuli zbog njegove majke.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Već na početku glumačke veze, Bredlijeva majka upoznaje njegovu novu izabranicu i iznosi svoje mišljenje o njoj, što mu mnogo znači. Poznato je i da Kuper zove mamu nekoliko puta dnevno, a mnogima je čudno što on nosi burmu svog oca, koji je preminuo 2011. godine. Zbog toga se često može pročitati da je "oženio" svoju mamu, te da je "klasičan primer edipovca".

Kupera bije glas da je edipovac i da mu majka uniptava svaku vezu.
Steve Sands/NewYorkNewswire/Bauer-Griffin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Irini je navodno zasmetala glumčeva posvećenost majci i to što joj nije davao dovoljno pažnje. Svojevremeno su javnost nasmejale scene Bredlija sa majkom i Šejka na crvenim tepisima, gde je stajao između njih i držao ih obe za ruke. 

Ipak, iako je delovalo da su u okej odnosima, do raskida je ipak došlo. O njenom ljubavnom životu dugo se nije znalo ništa, sve dok je 2021. nisu videli sa brojnim poznatim, bogatim muškarcima među kojima je bio i Kanje Vest. Njih dvoje su se družili nakon njegovog razvoda od Kim Kardašijan, a iako je kasnije rekla da su samo prijatelji, izvori tvrde da su imali kratku ali strastvenu romansu.

Inače, Vest i Šejk su ranije radili zajedno u njegovom muzičkom spotu iz 2010. za "Pover", dve godine pre nego što je Irina prošetala pistom u svojoj reviji "Yeezy Paris Fashion Week show".

irina šajk se muči da zadrži muškarce
IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Valerio Morabito

Italijanski biznismen izlazio je sa Šajk na početku njene karijere, i čak su i u jednom trenutku bili vereni, ali nisu stigli do oltara. PRepreka je navodno bila njena karijera, zbog čega su raskinuli, a Valerio je kasnije oženio drugu rusku manekenku Vitu Sidorkinu.

Rob Burdon

Bubnjar Linkin Parka Rob Burdon navodno je izlazio sa manekenkom 2007. godine, iako su oboje odlučili da svoje lične stvari drže podalje od očiju javnosti. Nijedna strana nikada nije govorila o romansi, koja se navodno završila u oktobru 2009.

Artur Sejls

Irina je u nekom trenutku izlazila i sa prelepim brazilskim modelom Arturom Sejlsom, između februara i novembra 2009. Iste godine, španske novine su objavile da je Šajk navodno imala aferu sa 85-godišnjim bivšim predsednikom FIFA Sepom Blaterom koji je tada bio u centru brojnih skandala, što je ona odlučno negirala. List se kasnije izvinio zbog lažnih navoda.

Kristijano Ronaldo

Irina Šajk bila je u vezi sa Ronaldom.
Couvercelle/Tennismag/Panoramic / Starface / Profimedia 

Par je bio u vezi 5 godina, a šuškalo se da ju je Ronaldo varao na svakom koraku.

Bredli Kuper

Irina Šajk pomirila se sa Bredlijem Kuperom.
Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Par je počeo da se zabavlja 2015. godine, a godinu dana kasnije debitovao je na crvenom tepihu na pariskoj nedelji mode. Imaju ćerku, koja je rođena u martu 2017. godine. Rastali su se 2019.

Vito Šnabel

Vito Šnabel navodno je smuvao Irinu Šajk.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njih dvoje zajedno su viđeni u martu, 2020. godine. Vito koji je vlasnik luksuznih galerija inače važi sa srcelomca, a do sadfa je uspeo da zavede Hajdi Klum, Demi Mur, El Mekferson i mnoge druge slavne lepotice.

Kanje Vest

kanje vest smuvao je irinu šajk.
Youtube 

Vest da se Kanje i Irina zabavljaju osvanula je ubrzo nakon njegovog raskida sa starletom Kim Kardašijan. Međutim, romansa nikada nije zvanično potvrđena, te je sve ostalo na nivou spekulacija.

Džejson Sudeikis

irina šajk navodno je imala aferu sa džejsonom sudeikisom.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Irina je u nekoliko navrata uslikana u više nego strastvenim zagrljajima sa sveže razvedenim Džejsonom Sudeikisom. Kružile su priče da su imali tajnu vezu, ali i ovde je sve ostalo na nivou priča.

Koiji je razlog što niko neće da je oženi?

Uprkos tome što su mnogi muškarci ludeli za njom, kao i dugim vezama koje je imala, ova lepotica nikada nije stala na ludi kamen. Spekulacije da niko ne želi da je oženi i danas su aktuelne, a razlog je navodno njena čudna narav.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!