Jedan od najpoznatijih fudbalera svih vremena Nejmar de Silva važi za pravog šmekera među kolegama. U profesionalne vode uplovio je sa samo 17 godina, a danas je jedan od najskupljih fudbalera svih vremena koji navodno zarađuje 222 miliona evra godišnje.

Nejmar je, osim po fudbalskoj karijeri poznat i po burnom ljubavnom životu, a na listi devojaka sa kojima je nešto imao našle su se i brojne lepotice - od UFC borkinje, pa do manekenki. Interesantno je da su mu jedno vreme posebno bile zanimljive devojke sa Balkana.

Ipak, dani "ludovanja" sada su iza njega, te već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa lepom Brazilkom Brunom Biankardi koja ga redovno i bodri sa tribina.

Kako stvari stoje, jedino je Bruna od svih uspela da ga smiri, te ostaje da vidimo da li će ova zanosna lepotica uspeti da postane i gospođa "de Silva".

Inače, ona je influenserka i menadžer, i veoma je uspešna u svom poslu, a upoznali su se 2021. Ipak, svoju vezu drže dalje od očiju javnosti, a čini se da je fudbaler konačno uplovio u mirnu luku, te uz Brunu ima sve što mu je ikad trebalo.

Nejmar je u srećnoj vezi sa Brunom Bakardi.
Instagram 

Ipak, pre nje, na listi "devojaka" našle su se još neke lepotice.

Karolina Dantas

Karolina je Nejmarova prva ljubav i bili su u vezi sada već davne 2010. godine, Rastali su se posle godinu dana, ali zajedno imaju sina. Uprkos tome što godinama nisu u vezi, mediji pišu da su u sjajnim odnosima i da zajedno podižu dečaka.

Barbara Evans

Nakon raskida sa Karolinom uplovio je u vezu sa Barbarom, ali nisu dugo potrajali. Ipak, manekenka je i te kako profitirala i postala slavna zahvaljujući fudbaleru.

Barbara Evans je bivša Nejmarova devojka.
Instagram 

Patrisija Džordan

Na lepu manekenku Nejmar je pao davne 2013. godine. Ona se čak našla i na naslovnici "Plejboja" sa priznanjem da su u vezi, a sve se završilo tužbom fudbalera pomenutom magazinu zbog reklame. 

Bruna Markezine

Mnogi su bili ubeđeni da će Nejmar odvesti lepu Brunu pred oltar. Nkeadašnji zlatni par bio je zajedno od 2012. do 2017. godine. Upoznali su se na karnevalu, a pomenuta glumica je očarala Nejmara. Nažalost veza im je pukla zbog fudbalerovih brojnih afera.

Dženi Andrade

Ova lepotica upravo je bila jedna od onih koja je "kumovala" nekom od raskida Nejmara i Brune. UFC borkinja je sa fudbalerom imala aferu 2015. godine, a upoznali su se na novogodišnjoj zabavi.

Larisa Oliveira

I ova lepotica dovedena je u priču sa Nejmarom jer su se navodno tajno viđali. Čak je rekla i da je dolazila u Barselonu na nekoliko dana, potom su se pojavile i zajedničke slike, ali je fudbaler rekao da su samo prijatelji.

Gabili

Sa pevačicom se navodno upoznao preko Instagrama, i čak je predstavio i roditeljima, ali je romansa imak pukla.

Gabrijela Lenci

I Gabrijela je bila jedna od navodnih ljubavnica, a upoznali su se na ibici malo pred SP 2014. godine. Ipak, vezu nikad nisu potvrdili. 

Nikol Bals

I manekenka Nikol bila je jedna od onih "usputnih" lepotica koje su Nejmaru grejale krevet.  Ona je sama priznala da je nekoliko puta prenoćila kod Nejmara dok je igrao u Santosu. Kad su je pitali je li bilo dobro, bez oklevanja je odgovorila: "Odlično!"

Voli Srpkinje i Hrvatice

Nije tajna i da je Nejmar "slab" na lepotice sa ovih prostora. Tako je svojevremeno po Soraju Vučelić navodno poslao avion kako bi mu se pridružila u Barseloni mesec dana kasnije, a lepu hrvatsku manekenku Nataliju Barulih "skinuo je" čuvenom zavodniku Malumi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!