Demi Murproslavila je pre nekoliko dana svoj 60. rođendan, a kako stvari stoje, nakon godina i godina tuge i depresije, odlučila je da život živi punim plućima. Naime, ona je nedavno viđena u društvu nepoznatog, mlađeg momka sa kojim je bila veoma bliska, a potom se saznalo i da je vezu za 11 godina mlađim Švajcarcem odavno okončala. 

Kuvar Danijel Hum i Demi bili su u vezi oko godinu dana, međutim, ipak je usledio kraj, a sada je glumici društvo pravio mlađi momak koji je bio zanimljivo obučen. 

Demi Mur raskinula je sa Danijelom.
Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Još uvek se ne zna njegov identitet, te niko ne može sa sigurnošću da kaže da je u pitanju novi partner, ali je činjenica da se Mur sjajno provela, te da nije skidala osmeh sa lica.

Inače, Demi iza sebe ima više nego buran period kada je u pitanju ljubavni život. Nakon raspada braka sa Brusom Vilisom sreću je našla kraj 16 godina mlađe zvezde "Veselih 70-ih" Eštona Kučera, međutim, ono što je počelo kao bajka, veoma brzo se pretvorilo u pakao.

DEmi Mur prošla je pakao sa Eštonom.
Shutterstock 

Kučer ju je varao na svakom koraku, terao da imaju trojke sa drugim ljudima, tražio da urinira po njemu, ali i neretko javno sramotio kada bi preterala sa alkoholom. A upravo se ovom poroku okrenula nakon psihološkog zlostavljanja koje je doživela. 

U jednom trenutku uspela je i da ostane u drugom stanju, a nakon gubitka bebe, što je veoma teško podnela, Ešton ju je ostavio. 

DEmi Mur ostavio je Ešton jer nije mogla da mu rodi decu.
Shutterstock 

Šuškalo se da je tada utehu našla u asistentkinji Maši Mandžuki, inače rođenoj Beograđanki, te da su osim što su bile prijateljice delile i krevet, ali ova nagađanja nikad nisu bila potvrđena. 

Njih dve su pre dve godine dospele u centar pažnje kada su se u stranim medijima pojavile informacije da je Demi usvojila Mašinu ćerkui da je posmatra kao svoje dete. Kako su pisali svetski mediji, Demi i Maša su živele zajedno i odgajale devojčicu.

Šuškalo se da je Demi usvojila Mašinu ćerku.
Profimedia 

- Demi je kao druga majka Rumi. Često se mogu videti u šetnji Los Anđelesom - istakao je svojevremeno nepoznat izvor za "Dejli Mejl".

Ko je Maša Mandžuka?

Maša Mandžuka je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šouu "Top model", ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film "La la land".

maša mandžuka bliska je sa demi i njenom decom.
Ryan Miller / Shutterstock Editorial / Profimedia 

2016. je sa srpskim umetnikom Bogomirom Doringerom dobila ćerku. Doringer, inače rođeni Beograđanin, svestrani je umetnik sa trenutnom adresom u Amsterdamu. Pre nekoliko godina srpski mediji su pisali o njemu, kada je u Muzeju Grada Beograda otvorena njegova provokativna izložba "Bezlično".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!