Zbog Svetskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Kataru, Dragan Stojković Piksi i njegov privatni život našao se u žiži interesovanja. Poznato je da je Piksijeva supruga Snežana njegov veliki oslonac i podrška, a pored nje, tu su i njegove ćerke - Andrea i Anja.

Piksijeve naslednic  srećno su udate i ostvarene su u ulozi majke često je tema domaćih medija, a o njenom venčanju i odrastanju njenih ćerki pisalo se kako na svetskim tako i na našim prostorima.

Anja Valente je trenutno živi i radi u Londonu, sa suprugom Hugom Valenteom i ćerkicama Indijom Rouz i Kasijom Ginzi.

Inače, luksuzna nekretnina u kojoj Anja živi sa svojom porodicom poklon je njenog oca. Sudeći prema fotografijama koje Anja redovno objavljuje na svoj Instagram, brak sa njenim izabranikom joj i te kako prija.

O njenoj grandioznoj svadbi se mesecima brujalo, dok je i japanski Vogue pisao o njoj, kao i mnogobrojni svetski mediji.

"Nikada se nisam mešao u Anjin izbor partnera jer je to isključivo individualna stvar svakog čoveka. Ipak, ona je od prvog dana imala moju punu podršku, kao i uvek. Hugo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga. Izuzetno je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom", rekao je jednom prilikom Piksi.

Za razliku od svoje sestre Anje, Andrea nije toliko pristutna u javnosti, dok svoj život vešto čuva od očiju iste uprkos tome što je ćerka čuvenog Piksija. Andrea je studriala u Parizu, a u januaru ove godine postala je majka.

Andrea je rodila ćerku Sijenu, a kako su domaći mediji pisali njen partner kojeg je upoznala u inostranstvu je Meta Jeklendžika.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!