Leona Luis (37) preživela je ljubavni brodolom i borila se sa svojim zdravljem, ali ipak živi srećne dane. Pevačica je ovog ponedeljka fotografisana sa suprugom, nemačkim plesačem Denisom Jauhom (34) i njihovom ćerkom Karmel Alegra, dok su šetali Los Anđelesom. Pevačica tokom šetnje nije skidala osmeh sa lica, a vidi se koliko uživa u majčinstvu koje je žarko priželjkivala.

Rođenje ćerke je objavila na Instagramu u julu. „A onda ih je bilo troje. Naša mala Karmel Alegra stigla je 22.7.22.', napisala je Leona.

Leona Luis.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, Leona i Denis su se venčali 2019. godine u Toskani, a upoznali su se zahvaljujući poslu. Naime, on je bio igrač na njenoj turneji 'The Labyrinth' 2010. Zaprosio ju je na odmoru u Portoriku i pevačica često ističe da joj je on najveća podrška u životu.

„On je najbolja i najpažljivija osoba koju sam ikada upoznala“, rekla je jednom prilikom.

Pevačica je ranije otkrila da želi da ima decu i da ona i njen suprug razmišljaju o usvajanju.

„Imam veliku želju da usvojim dete. Moja majka je odrasla u hraniteljskom domu i niko nije hteo da je usvoji kada je bila dete“, otkrila je ona.

Leona Luis.
Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Levisova je postala poznata kada je 2006. pobedila u britanskom šou-programu 'X Factor' i to joj je donelo životnu priliku, ugovor sa diskografskom kućom muzičkog mogula Sajmona Kauela. Nakon toga je izgradila sjajnu muzičku karijeru i otpevala hit 'Bleeding Love' koji je bio na vrhu muzičkih lista.

Vremenom je njen odnos sa Kauelom postao loš i napustila je njegovu diskografsku kuću, a priznala je da se zbog toga nekada borila sa depresijom.

Leona Luis.
Instagram 

Takođe je otkrila da boluje od Hašimota, hronične autoimune bolesti koja pogađa štitnu žlezdu i na kraju dovodi do njene disfunkcije.

Pre nego što je upoznala ljubav svog života Denisa, Leona je prošla kroz težak raskid sa Luom Al Čamom, kojeg je poznavala od detinjstva. Posle raskida želeo je da mu isplati milione jer ju je prijavio u emisiju 'X faktor' u kojoj je pobedila. Umesto toga, ponudila mu je kuću u Londonu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!