Bred Pit možda muku muči sa vbivšom ženom Anđelinom Džoli koja ga je nedavno optužila za nasilje u porodici nakon mučne borbe za starateljstvo nad njihovo šestoro dece, ali na ljubavnom planu, ako je verovati pisanju američkih medija, cvetaju mu samo ruže.

Bred Pit ima novu devojku.
Shutterstock 

Poznati zavodnik koji je u poslednje vreme povezivan najpre sa manekenkom koja se razvodi nakon prevare - Emili Ratajkovski, ali i 22-godišnjom lepoticom Natali Kukenburg, kako stvari stoje ima novu devojku i u pitanju je fatalna bivša supruga glumca Pola Vizlija - Ines de Ramon. 

58-godišnji glumac i 29-godišnja manekekenka viđeni su u nedelju na Bonovom koncertu u Los Anđelesu, a Bred ju je sve vreme nežno držao za ramena i privlačio bliže sebi dok su razgovarali sa prijateljima Sindi Kraford i njenim suprugom Rendijem Gerberom, kao i sa Šon Penom i Vivijen Nevom. 

Bred je delovao opušteno i zadovoljno, a jasno je da mu društvo zgodne Ines veoma prija. Nakon koncerta, Bred se odvezao u svom Tesla automobilu, a de Ramon je koncert napustila u pratnji njegovog telohranitelja.

Inače, u septembru ove godine Ines i njen bivši suprug objavili su da se razvode posle skoro tri godine braka.

"Odluka o razvodu bila je obostrana i dogodila se pre pet meseci", rekao je ranije za People predstavnik slavnog para, dodajući da više ne žive zajedno. Njih dvoje su započeli vezu 2018. godine, a godinu dana kasnije venčali su se u društvu porodice i prijatelja. 

Sada se čini da je lepa Ines definitivno nastavila dalje i "uhvatila" najvećeg zavodnika Holivuda, a da li će njihova veza potrajati, ostaje da vidimo. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!