Nik Džonas danas je u srećnom braku sa glumicom i misicom Prijankom Čoprom, koja je od njega starija čak 10 godina, a pre nekoliko meseci dobili su i ćerku uz pomoć surogat majke. Međutim, pre nego što će se zaljubiti u lepoticu iz Indije, muzičar je bio poznat po vezi sa drugom slavnom devojkom - Olivijom Kulpo, koja je neretko na listama najlepših žena sveta. 

olivija kulpo jedna je od najlepših žena sveta.
Storms Media Group / Alamy / Alamy / Profimedia 

Olivija je raskid reško podnela, ali je za sve ovo vreme ostala nema šta se tačno dogodilo. Tugu je lečila radom, te se tako pored manekenstva bavi i glumom, a takođe je i suvlasnica restorana na Rhode Islandu.

Okušala se i u dizajnerskim vodama pa je u saradnji s poznatim brendom Express osmislila i žensku kolekciju. Na sve to, odnedavno se okušala i u rijaliti vodama, te je u šou programu svoje porodice "The Culpo Sisters" progovorila i o vezi sa Nikom, o čemu do sada nikad nije želela javno da govori.

"Bila sam u vezi sa Nikom. Nisam imala brend, novac, ali sam bila zaljubljena. Kada je raskinuo sa mnom, ostala sam bez osećaja identiteta. Ceo moj identitet je bio u njemu, što je vrlo česta priča o mladoj zaljubljenoj osobi", priznala je Kulpo i dodala da je emotivno i finansijski bila zavisna od njega.

"Mislila sam da ćemo se venčati, a onda se sećam kako sam ležala tamo iz noći u noć, zurila u plafon u stanu koji nisam mogla da priuštim, razmišljajući kako ću da platim kiriju", rekla je Olivija.

Inače, Džonas i Kulpo su bili zajedno dve godine, a raskinuli su 2015. Trenutno je u vezi sa igračem američkog fudbala Kristijanom Mekefrijem, kojeg je upoznala 2019. godine, a pre njega prošla je niz veza iz kojih je izlazila povređena.

Inače, lepu manekenku godinama prate isti tračevi, a pričalo se da je ista stvar zaslužna za dva njena velika raskida – onaj sa Džonasom i sa atletičarom Denijem Amendolom.

Naime, nakon raskida, Deni je na društvenim mrežama napisao poduži status sa svim detaljima njihove veze, u kojem je objasnio kako razlikuje svoj privatni život od života na društvenim mrežama, dok je njegova bivša devojka želela da dokumentuje i otkrije sve, što mu je jako smetalo.

"Ona želi biti viđena, na mrežama i u Holivudu, i da zaradi mnogo novca", poručio je Amendola, kao i to da je mislio da ionako objavljuje 'previše fotografija'. 

Pričalo se da je i Džonasu smetalo to što Olivija pokušava na sve načine da bude u centru pažnje. Sa druge strane, nakon raskida sa njim, šuškalo se da je na sve načine pokušavala da vrati pevača, čak i kada je bila u vezi sa drugim momcima. 

Olivija kulpo obožava da je u centru pažnje.
printscreen/instagram 

No, sada se čini da je konačno sve iza nje, te da je konačno srećna u ljubavi. Kristijanu ne smeta eksponiranje na mrežama, a čini se da su njihove emocije jače iz dana u dan, te je lepo videti da je manekenka konačno našla muškarca koji je voli takvu kakva je i koji može da je prati.

olivija kulpo se ne odavja od dečka.
printscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!