Lažni profili nisu retkost na društvenim mrežama. Uostalom, mnogi ih imaju. Neko da bi šijunirao bivšeg, drugi da bi nesmetano mogao da prati sadržaj koji ga zanima, treći da bi ostavljao komentare kakve ne sme pod pravim imenom i prezimenom...

Razloga je milion, a zanimljivo je da ni slavni nisu izuzeci. I oni, kao i mnogi "obični smrtnici" pored glavnih, imaju i fake profile, takozvani "finsta", gde pod lažnim imenom objavljuju sadržaj kakav ne mogu na glavnom ili ih pak koriste za druge namene, kao, primera radi, Kim Kardašijan, koja svaku osobu koja joj ulazi u život "špijunira" preko istih, a kako je i sama rekla, nekad je svoj lažni profil koristila i da proverava ne samo bivše momke, već i njihove devojke

Kim kardašijan ima finsta.
printscreen/youtube 

Slično pravilo važi i za Kajli i Kendal koje takođe imaju "finsta", što je otkrila njihova sestra Kortni nehotice, ali su producenti nazive profila "bip-ovali", i tako sakrili njihova imena. Ipak, Kendal je svojevremeno u emisiji sa najboljom prijateljicom Hejli Biber otkrila da i ona na svom finsta profilu prati bivše momke.

Ipak, iako su neki profili slavnih i dalje velika tajna, za druge se zna, a evo ko sve ima finsta i šta tu sve objavljuje.

Lorde

Lorde ima nalog na kome ocenjuje kolutiće luka iz različitih restorana. Fanovi su shvatili da pevačica stoji iza naloga kada su otkrili da ga uglavnom prate ona i ljudi na njenoj turneji. Godine 2017, Lorde je potvrdila glasine i nastavila da objavljuje na stranici. Trenutno, poslednja objava naloga je iz 2021. godine, ali obožavaoci se i dalje nadaju da će se vratiti i reći nam više o njenim iskustvima sa kolutićima luka.

Lizzo

Lizzo ima tajni nalog na kojem objavljuje samo svoje snimke na kojima svira flautu.

Kol Spraus

Da li ste ikada pokušali da snimite paparaco fotografiju slavne ličnosti? Ispostavilo se da niste jedini. Kol ima Instagram nalog posvećen fotografisanju obožavatelja koji pokušavaju da ga fotografišu. Prva objava naloga datira iz 2012. godine, međutim, u nekim situacijama, svoje fanove nije štedeo i veoma ih je ružno kritikovao, dok je nekada znao da bude veoma duhovit.

Bela Hadid

Bela Hadid neko vreme je vodila profil na kojem je delila avanture Rebeke Harajaku, alter ega koji se, očigledno, baš zabavlja u životu. Fanovi se i dalje nadaju da će Bela ponovo aktivirati Rebeku, s obzirom da je poslednja objava iz 2018.

Džo Džonas 

Nekada slavni jednostavno žele da dele svoje umetničke fotografije bez opterećenja. Jedan od njih je i Džo Džonas koji na lažnom profilu objavljuje "artsy" fotografije.

Bela Torn

Pravo ime Bele Torn je Anabela Ejveri Torn. Naziv naloga je "Avree", što zvuči kao Ejveri, a s obzirom da je rođena 1997. godine, to objašnjava poslednji deo korisničkog imena naloga. Na nalogu su brojni selfiji za koje se čini da su Belini, te mnogi sumnjaju da je to njen tajni profil.

Điđi Hadid

Điđi Hadid ima Instagram nalog na kojem objavljuje slike sa aparata za jednokratnu upotrebu. Nalog prikazuje trenutke iza scene sa revija na pisti, zabavne fotografije drugih modela i neobične trenutke sa njenom porodicom i prijateljima. Hadid je počela da objavljuje na nalogu 2019. godine i bila je ažurna sa kačenjem sve do 2022. godine.

Sofi Tarner

Pevačica na svom profilu deli svoju ljubav prema hrani, posebno kobasicama, i neretko ih ocenjuje, baš kako to radi i njena koleginica Lorde.

Džastin Biber

Džastin i Hejli Biber vode profil za njihove mačke Suši i Tunu, koje su u jednom trenutku nestale na 3 nedelje. Srećom, pronašla ih je obožavateljka i vratila ih kući.

Par takođe vodi profil i za njihovog psa Oskija.

Džastin Biber - alter ego

Džastin je imao nekoliko lažnih profila, a i on, kao i Bela Hadid, ima svoj alter ego pod imenom Skylark Tylark.

Ed Širan

Ed Širan vodi profil za svoju mačku i svakodnevno postavlja njene dogodovštine.

Kardi Bi

Kardi Bi vodi profil svoje ćerke Culture, a malecka već sada ima impozantan broj pratilaca i plaćene reklame, te je jasno da će, dok poraste, dobiti profil na kojem je "razrađen biznis", i na kojem će i te kako moći da zaradi.

Među onima koji vode naloge svojih naslednika su i Snuki, Serena Vilijams, Majkl Felps, Gordon Remzi, Gabriejl Junion, ali i najpoznatija Srpkinja Koko, koja veoma često na ovom profilu deli fotografije na kojima su u minijatrunim kupaćim kostimima i slično zbog čega joj poručuju da "ćuti odakle je, da nas ne bruka" i da je "blam nacije".

Pročitajte još: SLAVNA SRPKINJA PROSLAVILA ĆERKIN 8. ROĐENDAN A DOJILA JE DO PRE 2 GOD: Govorili joj da ćuti odakle je da nas NE BRUKA

Arijana Grande

Poznato je da je slavna pevačica veliki ljubitelj životinja, te za svoje prase ima i Instagram profil.

Ledi Gaga

Pevačica vodi nalog koji pripada njenom kučetu - Miss Asia. Inače, slavni veoma često imaju naloge i za njihove omiljene ljubimce, te, pored Arijane, Eda i Bibera, profile za ljubimce su otvorili i Amanda Sajnfeld, bobi Flaj, Kati Peri, Paris Hilton i mnogi drugi.

No, u moru potvrđenih lažnih profila, nalaze se i neki za koje se sumnja da pripadaju slavnim imenima, ali za sada još uvek nije potvrđeno da li je to istina.

Met Dejmon

met dejmon takođe je jedan od onih koji ima finsta
Instagram 

Met Dejmon jeste jednom prilikom otkrio da ima "veoma privatan nalog na Instagramu", koji koristi da vidi kako deca njegovih prijatelja odrastaju, kao i da povremeno deli svoje postove.

met Dejmon ima privartan profil.
Shutterstock 

Jednom prilikom je podelio informaciju o svojoj statistici na svom privatnom nalogu: "Imam 76 pratilaca i okačio sam 40 objava od 2013. godine", što se poklapa sa tačnim brojem postova i pratilaca na @odamnmatt, zbog čega su mnogi ubeđeni da ovo jeste Met Dejmon.

Ben Aflek

Ben Aflek je imao lažni nalog sa bivšom.
Instagram 

Nalog je nastao u vreme kada se Ben zabavljao sa bivšom devojkom Anom De Armas, a do dana-današnjeg je ostao zaključan. 

Kara Delavinj

Kara Delavinj ima tajni profil
Instagram 

Kara je uvek bila neko ko ima dobar smisao za humor, te se osim imena - "dijamant za zadnjicu", poigrala i sa opisom uz citat iz pesme Wannabe, Spice Girls: "I’ll tell you what i want what i really really want! So tell me what you want, what you really really want! I really really want a zigga zig ahhhhh". Kara je i sama priznala da je ogroman fan pomenute grupe, te je logično što mnogi misle da je ovo profil manekenke.

Hari Stajls

Hari Stajls ima tajni Instagram profil.
Instagram 

Njegov tajni profil ima i neke slavne pratioce poput Alesandra Mikelea (kreativnog direktora Gučija i jednog od Harijevih prijatelja), Olivije Vajld, ali i sestre, Geme Stajls.

Tejlor Svift

Tejlor Svift ima tajni instagram.
Instagram 

Osim što na ovom profilu ima slavne pratioce, mnogi su prepoznali i malu Tejlor na naslovnoj fotografiji što je, očigledno, većini dovoljan trag da je u pitanju Tejlor.

Takođe, strani mediji su pisali da je princ Harijedno vreme vodio nalog pod imenom @SpikeyMau5, s obzirom da, kao član kraljevske porodice nije imao da ima profil pod svojim imenom.

Princ Hari je imao lažni nalog na Instagramu.
Shutterstock 

Adel je koristila lažni nalog na Tviteru jer su joj, kako kaže, menadžeri ograničili pristup njenom glavnom profilu jer "zna da izlane više nego što treba i ima oštar jezik". 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Hejli Biber lečenje ledenom vodom TikTok/haileybieber

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!