Poznata glumiva Kim Katral pojavila se na crvenom tepihu sa dečkom Raselom Tomasom sa kojim je u vezi od 2016. godine. Kim (66) je izgledala kao da je upravo iskoračila iz serije "Seks i grad", što je mnoge navelo da pomisle kako se zanosna Samanta vratila na velika vrata. Obučena u crnu mini haljinu, bez bretela, Kim je izgledala neverovatno u naručju svog 16 godina mlađeg partnera.

Inače, Kims e retko pojavljuje u javnosti sa svojim dečkom, a do sada je tri puta u braku. Prvi put se udala za Larija Dejvisa od kojeg se razvela 1979. godine. Par godina kasnije, tj. 1989. godine razvela se od svog drugog supruga Andrea J. Lisona, da bi se 2004. godine razvela od trećeg supruga Marka Levinsona.

kim katral sa dečkom
Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kim Katral je nedavno pričala kako je upoznala Rasela. Naime, on je bio veoma uporan i tražio joj da izađu na večeru. Hemija je ubrzo doradila svoje, a kako je nedavno otkrila, sa njim je veoma lako biti u vezi.

"Nismo se dobro poznavali, osim što smo izašli u par restorana zajedno. Ali smo se super slagali i ostali smo zajedno. Veoma mi prija njegova blizina. Ima neverovatan smisao za humor i pravi je lek za oči," rekla je glumica.

A ono što se mesecima unazad provlačilo kroz medije jeste njen povratak u seriju "Seks i grad. Lik Samante koju je igrala ostaje u tekstu, ali se neće pojavljivati lično zbog stalnih svađa koje ima sa glumicom Sarom Džesikom Parker.

Iako kategorično odbija da se pojavi u popularnom nastavku serije, Katralovoj ne manjka uloga. Pored serije "Kako sam upoznala vašeg oca", pojaviće se i u novom filmu "O mom ocu" pored Roberta de Nira.

samanta je bila deo čuvene četvorke koja je činila seriju seks i grad
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!