Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger važe za jedan od najskladnijih parova. Njihova ljubav nedavno je uvećana još jednim sinom, a ponosni roditelji ne kriju koliko su srećni zbog prinove. 

Lepa Srpkinja veoma brzo je i vratila liniju, zbog čega svakodnevno dobija more komplimenata, što ne treba da čudi s obzirom da je od samog početka karijere Ana bila među najpoželjnijim ženama sveta.

Ivanović bez sumnje i dan-danas izaziva divljenje gdegod da se pojavi, a nije poznato kako na to danas Bastijan gleda, s obzirom na ono što je teniserka morala da uradi na početku veze.

Naime, poznato je da je fudbaler pre Ane bio u dugoj vezi sa manekenkom Sarom Brandner, za koju se mislilo i da će je odvesti pred oltar. Međutim, upoznao je Anu i stavio tačku na 7-godišnju vezu, a onda je usledio pakao. 

Nemački mediji bili su nemilosrdni prema novopečenom paru. Anu su optuživali da je uništila Bastijanovu vezu, te da je fudbalera koji je navodno trebalo i da se venča sa Sarom preotela.

Ipak, vremenom su svi "legli na rudu", i situacija se smirila. Ana je postala "nemačka snajka", Bastijan "srpski zet", za šta se često šalio da su mu danas omiljene reči. Danas se u njihovom domu pričaju čak tri jezika: srpski, nemački i engleski.

Ana Ivanović je danas u srećnom braku sa Bastijanom.
Star Press / Splash / Profimedia 

Bivša teniserka se, naime, trudi da nauči nemački, a Bastijan se trud da nauči srpski, međutim, ono što je iznenadilo sve je šta je to što je Ana prvo morala da nauči kada se smuvala sa fudbalerom. Kako je ispričala jednom prilikom, Švajnštajger ju je prvo naučio da izgovori rečenicu: "Ne, hvala, srećno sam zaljubljena".

- To se dogodilo nakon našeg prvog sastanka, u Minhenu. Rekao je da, ako mi se neko obraća na nemačkom, treba da izgovorim ovu rečenicu. To je tako smešno i tipično za Bastijana - rekla je lepa Ana. Ipak, daleko od toga da ni Bastijan nije uložio napor da nauči srpski. 

- Od početka se trudio da nauči srpski, naročito da bi impresionirao svoju taštu - rekla je Ana uz osmeh. 

Ana ivanović kaže da se Bastijan trudi da nauči srpski od samog početka.
Instagram 

Anin ljubavni život

Anin ljubavni život oduvek je bio obavijen misterijom, te se o njenim mmcima nije mnogo znalo, a paparaco fotografije se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Njen prvi dečko poznat javnosti navodno je bio teniser Tomi Robredo, sa kojim ju je upoznao Novak Đoković. 

Tomi Robredo je prvi dečko Ane Ivanović.
LLUIS GENE / AFP / Profimedia 

Robredo ju je pratio na mečevima kadgod je bio u mogućnosti, a strani mediji su pisali i da je bio u sjajnim odnosima sa Aninom majkom. 

Zajedno su i trenirali, međutim, veza ipak nije dugo trajala. Priča se da je čuvenog srcelomca ostavila upravo zbog takođe tenisera - Fernanda Verdaska. 

Fernando i Ana bili su it par svog vremena, ali ni ova ljubav nije dugo trajala. Šuška se i da je zbog njega propustila Fed kup, što joj je kasnije zamerila majka Jelene Janković. 

Jelena Janković i Ana ivanović su zaratile zbog Fed kupa.
Profimedia 

Moja ćerka je propustila samo jedan meč za Srbiju tokom čitavih deset godina. Uprkos ozbiljnoj povredi zgloba pretrčala je pola planete kako bi stigla da igra za svoju zemlju. Za to vreme, neko drugi je uživao i pio kafu dok se moja ćerka povređena borila za svoju zemlju – ispričala je svojevremeno Snežana aludirajući na Anu koja se tada uslikala kako sa Verdaskom uživa uz kafu.

Ni ova veza se nije održala, te se o raskidu šuškalo odmah nakon turnira u Brizbejnu. Ona je nakon izgubljenog meča odmah spakovala kofere i nastavila u Australiju gde je trenirala, te je mnogima sve bilo jasno kada, tada već bivšeg dragog, nije pratila sa tribina. Kako se tada pisalo, Ana je želela da se posveti svojoj karijeri, te je to bio jedini i glavni razlog kraha romanse.

Ana ivanović raskinula je sa Verdaskom zbog karijer.
Shutterstock 

Anu su povezivali i sa golferom Adamom Skotom, Ivanom Paunićem, ali i sa biznismenom Markom Stiltanom, a kojim ju je ponovo, upoznao Novak. Emocije su brzo buknule, a slavna teniserka ga je veoma brzo i upoznala sa porodicom, odnosno, barem se tako šuškalo. Nažalost, veoma brzo usledio je kraj ljubavi - već u junu te godine.

Paparaco fotke koje su nastale prilikom njihove posete Beogradu otkrile su da im u vezi nisu cvetale ruže, jer je Ana sedela bez šminke i u tišini, dok je Mark nezainteresovano vreme provodio na svom telefonu. Njihov odnos u tom trenutku ni najmanje nije bio romantičan, jer se do tada nikada nisu ustručavali da pokažu međusobne simpatije i najviše vremena provodili su upućeni jedno na drugo, u razgovoru ili razmenjujući emocije.

pritnscreen/instagram Pogledajte kako danas izgleda Mark Stiltano, bivši dečko Ane Ivanović.

A onda je u njen život ušetao Bastijan. Šuškalo se da se par zaljubio 2014. nakon što su neko vreme bili prijatelji, a sve je navodno počelo nakon što je ona nominovala fudbalera za ledeni izazov. Potom je on uzvratio nominacijom njenom bratu Milošu.

"Na početku su Bastijan i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje da govori o njemu", izveštavali su nemački mediji tada. Ulazili su u detalje o Ani, govoreći kako je Bastijan ostavio devojku zbog zavodnice sa Balkana.

Pričalo se da je Bastijan ostavio Saru zbog Ane.
Ges/Markus Gilliar / AFP / Profimedia 

Čak su u nemačkom tabloidu 2014. išli toliko daleko da su uporedili Saru, njegovu bivšu devojku sa našom teniserkom. Istakli su da je teniserka brineta i škorpija u horoskopu, a da je manekenka plavuša i strelac. Pri tome su pisali da Ana govori ruski, engleski, nemački i francuski uz svoj materinji srpski jezik, a Sara samo nemački i engleski.

Saru su poredili sa Anom ivanović.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Komentarisali su da je teško odrediti koliko Sara zarađuje, a Ivanović je tada imala zaradu od pet miliona evra, dok sada prema podacima ima imovnu vrednu 16 miliona dolara.

instagram/sarahbrandner Evo kako danas izgleda Sara Brandner, bišva devojka Bastijana Švanjštajgera

Išli su toliko daleko da su naglasili da Ana ima 14 kila više nego Sara. Javnost je otvoreno bila na strani manekenke i navijala da vrati Bastijana nazad, ali do toga nije došlo.

Bastijan i Ana su istrajali i pustili emocije da ih vode, a danas su jači i srećniji nego ikada pre, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Bonus video:

Ana Ivanović pokazala kako je umesila česnicu Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!