Tamara Eklston, ćerka Bernija Eklstona, glavnog čoveka Formule 1 i Slavice Radić, žene koja je nakon razvoda postala najbogatija Srpkinja, pokazala je kako izgleda njen luksuzni dom u Londonu.

Tamara i njena sestra Petra su naslednice ogromnog bogatstva Bernija Eklstona, a i njihova majka Slavica Radić može da se pohvali pozamašnom imovinom. Ona je posle razvoda od Eklstona 2009. postala jedna od najbogatijih žena sveta, a pretpostavlja se da je dobila 3 milijarde dolara.

Slavica Eklston sa bivšim mužem.
Paolo Della Bella / LaPresse / Profimedia 

Tamara pored imanja u Londonu, poseduje nekoliko imanja u Americi i Engleskoj. Samo jedna njena nekretnina košta oko 300 miliona dolara i to ona koja ima čak 57 soba.

Tamara Eklston pokazala vilu u Engleskoj.
Michael Melia / Avalon / Profimedia 

O enterijeru ove kuće saznalo se preko televizijskog show-a 'Tamara’s World', u kom je manekenka otvorila vrata svoje luksuzne kuće. Reč je o velelepnoj vili koja je smeštena u Kensington Gardenu u Londonu, najskupljoj ulici britanske prestonice.

Kada je nedavno govorila o ovoj vili, Tamara je izjavila da njen suprug Džej Rutland, deca i ona praktično koriste samo njihove spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinju.

Fantastična vila je izgrađena 1900. godine i prostire se na četiri sprata, plus dodatna dva koji su u podrumu i važi za najatraktivniju u britanskoj prestonici.

Vrednost ove kuće skoro je utrostručena nakon dvogodišnjeg procesa renoviranja koje je završeno 2013. godine.

Snimci prikazuju da Tamara živi život poput princeze, a to ni ne čudi jer se luksuzna kuća nalazi u istoj ulici gde i mnogobrojne rezidencije ambasada, dok je preko puta dom princeze i princa od Kembridža.

Tamara je sa suprugom nedavno iznajmila i vilu na Beverli Hilsu, koju plaćaju 90.000 dolara mesečno. Ova kuća se nalazi u najluksuznijem delu naselja i izgrađena je 1987. godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!