Ako iko zna kako treba živeti, to je definitivno Šer. Slavna pevačica i dalje redovno vežba, bira samo provokativna modna izdanja i izlazi kao da joj je 20, a sada je otišla i korak dalje, te je našla i sebi ravnog, odnosno, našla je dečka koji odgovara njenoj energiji - koji je u ranim tridesetim. 

Naime, Šer su paparaci uslikali prilikom odlaska na romantičnu večeru, a društvo joj je pravio niko drugi do 36-godišnji Aleksander Edvards koji je od nje mlađi "samo" 40 godina, a novopečeni par nije skrivao emocije i sve vreme su nežno šaputali, smejali se i držali za ruke.

Šer je smuvala 40 godina mlađeg Aleksandera Edvardsa.
The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Aleksander nijednog trenutka nije puštao Šer koja se pojavila u klasičnim crnim pantalonama i neobičnom korsetu sa prorezima, preko kojeg je nosila harnes koji je istakao njen dekolte. Njima se u nekom trenutku pridružio i reper Tajga, a potom su se svi zajedno uputili u njenu vlu u Malibuu koju je nedavno stavila na tržište za 85 milona dolara.

Inače, Aleksander je i odranije poznat javnosti po vezi sa kontroverznom starletom Amber Rouzkoja je nekad bila u vezi sa Kanje Vestom. Ona je sa njim dobila i sina, a ona ga je na svom Instagramu svojevremeno optužila da je imao afere sa 12 različitih žena. 

Nakon toga, Aleksander je javno priznao da ju je varao. Inače, nije poznato kako je došlo do toga da reper i Šer uđu u vezu, ali pevačica je nedavno tvitovala: "Jedan deo mog života je tako fantastičan"

Ipak, malo ko je tada mogao i da zamisli da je Šer zapravo uplovila u novu vezu, a iako je bilo onih koji su je podržali, mnogo je više onih koji su komentarisali da "Šer ima više plastike od svih Kardašijana zajedno", aludirajući na njene konekcije sa slavnom porodicom upravo preko Tajge i Amber Rouz.

ŠEr je operacijama zadržala mladost.
Shutterstock 

Inače, Šer je dva puta razvedena i ima sina Čeza Bona (53) sa svojim pokojnim bivšim mužem Sonijem Bonom koji je preminuo 1998. u 62. godini od povreda zadobijenih nakon što je na skijanju udario u drvo.

Kasnije je bila udata od 1975. do 1978. za pokojnog pevača Grega Olmana koji je umro 2017. u 69. godini. Šer i Greg su zajedno imali sina Elija Blu Olmana (46).

ŠEr ima sina sa pokojnim mužem.
Shutterstock 

Šer je svojevremeno u šou kod Dejvida Letermana, priznala da je bila u ljubavnim vezama sa Vorenom Bitijem, Tomom Kruzom kog naziva najboljim ljubavnikom, ali i Džinom Simonsom. Tada je potvrdila da je bila u romantičnim odnosima sa Erikom Kleptonom, ali da je sve završeno posle jedne strasne noći 1995. godine, a da je bila previše nervozna da bi spavala sa Elvisom Prislijem kada joj se za to ukazala prilika i da to sebi nikada neće oprostiti.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!