Kako prenose strani mediji, poznati di-džej Dejvid Geta i kubanska manekenka Džesika Ledon odlučili su da raskinu zbog poslovnih obaveza i brojnih putovanja koja ih sprečavaju da se viđaju.

Izvor je za "Daily mail" i napomenuo da je raskidu kumovala činjenica da je Dejvid Geta (54) tokom leta živeo na Ibici, a Džesika Ledon u Americi.

Dejvid Geta raskinuo sa devojkom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njihova veza počela je 2015. godine, a prošle godine je procurilo da je Dejvid Džesiki dao 'prsten obećanja' umesto vereničkog jer 'više ne veruje u brak'.

"Imaju dugu zajedničku prošlost. Mislili su da su stvoreni jedno za drugo, ali nije uspelo", rekao je izvor.

Džesika i Geta nisu se pojavljivali zajedno u javnosti nakon dodele Gremi nagrada u aprilu. Glumica je u avgustu ove godine objavljivala fotografije iz noćnog provoda sa prijateljima, što je moglo da nasluti razlaz njih dvoje. Ona je tada napisala: "Ulazimo u novu eru, bez pardona i mnogo uverenja".

Mnogi su primetili da je di-džej značajno promenio izgled tokom veze sa Džesikom i počeo mnogo da trenira. Sam je svoju promenu objasnio činjenicom da se zaljubio u mladu Džesiku, koja se pridržava zdravog načina života, vežbanja i odmara na plaži.

Dejvid Geta je značajno promenio izgled od kada je uplovio u vezu sa Džesikom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

„Probudim se, doručkujem, idem u teretanu, ručam i onda počinjem s poslom. Posle nastupa odmah idem na spavanje i ne idem na žurke. Ne pokušavam da postanem 'velik', samo želim da postanem jači i da imam definisane mišiće", rekao je Geta za Ask Men 2017.

Raskinuli Dejvid Geta i Džesika Ledon.
Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia 

Njihovu vezu pratili su i komentari da se poznati muzičar zbog mlađane partnerke razveo od bivše supruge Keti sa kojom je bio u braku od 22 godine, od 1992. do 2014. i sa kojom ima ćerku Endi i sina Elvisa.

Iako se šuškalo za Dejvidovo neverstvo, slavni di-džej nikada nije priznao da je uništio brak zbog mlade lepotice, a više njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji nastavku teksta:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Dejvid Geta i Džesika Ledon

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!