Slavna pevačica Fergi u poslednje vreme se retko odvaja od sina Aksla kojeg je dobila u braku sa holivudskim lepotanom Džošom Duhamelom, koji za razliku od nje, sada kao da živi drugu mladost sa 21 godinu mlađom suprugom, inače bivšom Mis Sveta Odrom Mari. 

Njih dvoje su bili u vezi već tri godine, i nedavno su stali na "ludi kamen", a njihov odnos je započeo još u vreme kada njegov razvod nije bio finaliziran, što je izazvalo brojna negodovanja u javnosti, koja ionako nije bila previše naklonjena glumcu koji je Fergi varao i pre nego što su se njih dvoje uopšte i venčali.

Fergi je Džoš Duhamel varao u više navrata.
Dennis Van Tine / Avalon / Profimedia 

Naime, Fergi i Džoš bili su u braku od 2009. do 2019. godine, iako su se razišli još 2017. Pevačica koja je svetsku slavu stekla zahvaljujući grupi "Black Eyed Peas" pre njega nije mogla ni da zamisli da uđe u brak ili da ima decu. Međutim, sve se promenilo 2004. kada je upoznala slavnog glumca, a sa Džošom se venčala nakon pet godina strastvene veze. 

Nažalost, emocije i rođenje sina nisu uspeli da im spasu odnos, koji je često bio na klimavim nogama. Priča se da je Duhamel varao Fergi na svakom koraku, a da ju je najviše povredilo kada je saznala da je imao aferu sa striptizetom tik pred njihovo venčanje. 

Džoš Duhamel je varao suprugu na svakom koraku.
Shutterstock 

Ipak, Fergi mu je sve praštala, i jedno vreme ga čak i kontrolisala kako bi bila sigurna da neće ponoviti grešku. Nažalost, kontrola je samo uništila njihov odnos, pogotovo kada su dobili dete, te su 2017. zajednički objavili da se razvode.

Tada se pričalo da je kamen spoticanja i to što Džoš želi još dece, dok je Fergi prioritet karijera, da bi sve bilo jasno kada je uplovio sa 21 godinu mlađom misicom samo par dana nakon što je zvanično objavio da se razvodi. 

Odra Mari je imala samo 26 godina kada su se upoznali, i to preko zajedničkih prijatelja, i od tog trenutka, glumac je potpuno "odlepio" za njom.

Džoš Duhamel se nedavno oženio.
Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Od nove supruge retko se odvaja i ne krije emocije, a veoma često naklonost iskazuje i na mrežama.

Džoš Duhamel se retko odvaja od nove supruge.
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Sa druge strane, Fergi se ne odvaja od sina, pa su je paparaci i nedavno uslikali u šetnji sa devetogodišnjim Ekslom, a pevačica je nosila majicu upravo benda "Guns N' Roses" po čijem je pevaču dečak i dobio ime.

Bila je više nego raspložena, a izvori tvrde da je sinu u poslednje vreme "i otac i majka" s obzirom da je Duhamel opsednut novom suprugom.

Nema nameru da stupa ni u kakve ljubavne odnose, i jedino što joj je bitno trenutno je njen sin, a kako danas izgleda, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Evo kako Fergi danas izgleda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!