Šira javnost je Džejson Openhajm, američkog brokera za nekretnine i advokata, upoznala kroz popularni rijaliti program "Selling Sunset", a interesovanje za njegov život nije uminulo ni nakon završetka ovog projekta. On je inče i predsednik i osnivač "The Oppenheim Group", brokerske kuće za nekretnine koja zastupa kupce i prodavce luksuznih nekretnina u Los Anđelesu i okrugu Orindž.

Međutim, u poslednje vreme, pažnju više privlači vezom sa 20 godina mlađom manekenkom Mari-Lu Nurk nego po poslovnim uspesima, ponajviše jer mu lepotica ne uzvraća ljubav onako kako mnogi misle da bi trebalo. 

Naime, Džejson očajnički želi da postane otac i to što pre, ali mlada manekenka nimalo nije zainteresovana da postane majka u ovom trenutku. Par se "smuvao" ovog leta, i od tog trenutka se ne odvajaju, a pre 2 meseca sumnjalo se i da je Mari-Lu trudna kada su ih paparaci uslikali dok joj Džejson mazi stomak.

Međutim, na novijim fotkama Mari-Lu ne deluje trudno, pa su se mnogi zapitali šta je prava istina. 

Kako se ispostavilo, iako je fotografija ljubljenja stomaka izazvala tračeve, par je negirao da je lepotica u blagoslovenom stanju. Uprkos Džejsonovoj želji da dobije naslednika ili naslednicu svog ogromnog bogatstva sa nekretninama, manekenka ne planira da odloži svoju karijeru zbog trudnoće.

Džejson Openhajm želi da dobije decu sa manekenkom.
ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Sviđa mi se što mi veza sa Mari-Lu ne stvara nikakav pritisak. Mlada je i život je pred nama", rekao je nedavno Džejson. Međutim, poznato je da je raskinuo svoju prethodnu vezu kako bi pronašao devojku koja bi mu rodila dete.

Sa druge strane, manekenka je rekla da sada ne razmišlja o deci i da se ništa neće promeniti po tom pitanju još najmanje 10 godina. Tako da će Džejson, ukoliko želi decu s Mari-Lu, morati itekako da svoje želje stavi na čekanje. S obzirom na to koliko je trenutno  zaljubljeno gleda, možda mu to i neće tako teško pasti, a još fotografija fatalne manekenke pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Mari-Lu Nurk je u vezi sa 20 godina starijim milionerom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!