Marko Jarić oduvek je važio za velikog zavodnika kojem su se žene nudile gotovo kao na tacni. I danas, kad proslavlja svoj 44. rođendan, može se pohvaliti da još uvek ima "to nešto", odnosno, kako su neke žene govorile, "balkanski šmek" koji nijednu nije mogao ostaviti ravnodušnom. Međutim, slavni srpski košarkaš u poslednje vreme samuje, te je isključivo posvećen ćerkama 12-godišnjoj Valentini i 9-godišnjoj Sijeni koje su izrasle u prave lepotice, baš kakva je i njihova majka, manekenka Adrijana Lima. 

pritnscreen/instagram Mezimice slavnog para

Lima je jedina koju je Marko doveo do oltara, a njihova ljubav bila je gotovo filmska. Sa njim se venčala na Dan zaljubljenih 2009. godine, tri godine nakon upoznavanja. Poznato je i da je manekenka nevina ušla u brak, ali je svemu presudilo, kako se tada pisalo, Markovo neverstvo 2014, nakon pet godina braka.

Adrijana Lima navodno je najveća ljubav Marka Jarića.
DARA KUSHNER / INSTAR Images / Profimedia 

Pričalo se i da je nekadašnji par pokušao da izgladi odnose, ali ipak nije uspelo. No, Adrijana nije jedina žena koja je obeležila Jarićev život. Košarkaša su spajali sa brojnim lepoticama, a na spisku su se našle čak i bivše poznatih glumaca, voditeljke... no, krenimo redom. 

Marko Jarić je svojevremeno bio u vezi sa Adrijanom Čortan, koja se u to vreme bavila modelingom. Ubrzo posle toga usledila je veza sa članicom grupe Models Sandrom Nikolić, danas Meljničenko, najbogatijom Srpkinjom.

Zabavljali su se skoro godinu dana, posle čega je Marka osvojila još jedna manekenka - Nevena Milićević.

Tokom Evropskog prvenstva u košarci 2001. godine, Marka su povezivali sa Hrvaticom Nives Celzijus, a četiri godine kasnije našao u centru pažnje jer je navodno zaveo voditeljku Olju Crnogorac, koja je u to vreme radila kao manekenka.

Tokom boravka u Italiji, Marko je smuvao Italijanku Elizabetu Kanalis, koja je kasnije svetskoj javnosti postala poznata kao verenica Džordža Klunija. Međutim, kružile su priče da se Elizabeta i tokom veze sa Klunijem viđala sa Jarićem, ali ovako nešto nikada nije bilo potvrđeno.

Sa manekenkom Anom Lašpetovski, Marko je u Americi planirao zajednički život, ali se ta veza iznenada završila. Nakon manekenki, Marko je krenuo u osvajanje glumica, te je tako kratko bio i sa zvezdom serije "Čuvari plaže" Đinom Li Nolin.

Najdužu vezu imao je sa ruskom manekenkom Elenom Rogožinom, s kojom je zajedno živeo na Beverli Hilsu. Raskinuli su posle njegovog prelaska u Minesotu, nakon čega su mediji Jarića dovodili u vezu sa hrvatskom manekenkom Ninom Morić i srpskom pevačicom Anom Nikolić.

Ninu Morić poverzivali su sa Markom Jarićem.
Instagram 

Takođe, mora se spomenuti i Boni Dženina Muler koju je krio od javnosti godinu dana. Ipak, u jednom trenutku više nije želeo da krije njihovu ljubav, te su se mogli videti na plažama i krstarenjima.

Kružile su glasine da je njihova veridba samo pitanje vremena, ali su ipak raskinuli nakon tri ipo godine veze. Kako su pisali strani mediji, vest je iznenadila mnoge jer je Boni otvoreno govorila da želi da se uda i ima decu.

Danas nije poznato da li Marko ima devojku ili ne, jer se na njegovom profilu uglavnom mogu videti objave sa ćerkama. Mnogi tvrde i da slavni košarkaš nikad nije preboleo bivšu suprugu, ali istinu o svemu znaju samo on i Adrijana, a još njihovih fotografija iz dana najveće ljubavi pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock, Lisa O'Connor / Zuma Press / Profimedia Evo kako su Marko Jarić i Adrijana Lima izgledali tokom najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!