Slavna brazilska pevačica Anita ne prestaje da šokira javnost. Ova talentovana devojka pažnju je skrenula još davne 2013. godine pesmom "Show das Poderosas", a ostalo je istorija. Plesačica, pevačica i glumica nizala je uspeh za uspehom, a ove godine ne samo da je završila na listi Top 100 latinas, već je svoje mesto obezbedila u samom vrhu.

Međutim, Anita ne privlači samo pažnju hitovima već i ekcentričnim ponašanjem i operacijama zbog kojih je već sada porede sa Majklom Džeksonom. Ona je prošle godine napravila ogroman bum kada je objavila da je istetovirala analni otvor, ali se nije tu zaustavila, već je nastavila da ređa bizarnost za bizarnošću, poput toga da prodaje parfem za vaginu.

Objava je šokirala njenih 63 miliona pratilaca koji su se s pravom zapitali da li je ovako nešto sigurno za upotrebu. Anita je pre nekoliko meseci na Tviteru najavila da je u potrazi za talentima koji će pomoći u pravljenju ovog mirisa. Da je ozbiljan u nameri da napravi parfem za vaginu govori i to da taj parfem već ima i svoje naloge na društvenim mrežama, gde se najavljuje kao čokoladni miris, a promocija spreja bila je pre mesec dana.

Pevačica kaže da se ovaj sprej koristi kao dezodorans za intimnu zonu, ali stručnjaci nisu baš oduševljeni tom idejom.

"Vagina ima svoj sistem čišćenja, tako da nema potrebe da je perete iznutra. Možete da koristite sapun i vodu za spoljašnjost, vulvu", kaže ginekolog dr Marijana Ljemos Osiro. Ona je istakla da vagina ima "kiselu pH koja štiti od infekcija tako što sprečava razvoj patoloških mikroorganizama, poput bakterija".

Međutim, čini se da se Anita na to ne obazire. Uporna je da svoje ideje sprovede u delo, međutim, nedavno se našla u centru još jednog skandala kada je optužena da izbeljuje svoju kožu. 

Naime, na mrežama su se pojavile stare Anitine fotografije koje su pokazale da je pevačica imala veliki broj operacija, baš kako se i sumnjalo. 

Na mrežama su se pojavile fotografije stare Anite.
Instagram 

"Sama dizajniram svoje lice", odbrusila je pevačica kada su je suočili sa starim fotografijama na kojima je razlika i te kako vidljiva, nakon što je godinama govorila da je jedino redukovala veličinu grudi jer je bila nezadovoljna kako su izgledale.

Anita je operacijama promenila lik.
Instagram 

"Promenila sam svoje lice u Fotošopu i tražila od doktora da me takvu napravi", rekla je Anita.

Ipak, Anita je istakla da je tek sada spremna da o svemu priča. Smatra da prihvatanjem svojih intervencija stvara posebnu vezu sa svojim pratiocima, posebno sa mladom publikom, kojoj nastoji da prenese poruku da, ukoliko žele da promene nešto na svom telu, to mogu da urade bez predrasuda.

"Spremna sam da otkrijem šta sam sve radila jer sam veoma zabrinuta da će mlada publika koja gleda moje fotografije pomisliti: "Ma, nisam imala sreće da se ovako rodim." Ali nisam takva rođena ljubavi. Učila sam, zaradila novac i promenila ono što sam želela da promenim", rekla je ona u intervjuu za RevistaMine, a njene fotografije pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Evo kako izgleda Anita, pevačica koju zbog operacija porede sa Majklom Džeksonom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!