BBC voditelj čiji se identitet i dalje skriva glavna je tema medija nakon što je striptizeta kojoj je napravio dete odlučila da se progovori i otkrije njegove tajne. 

Ugledno tv lice navodno ju je ostavilo preko poruke i nateralo da potpiše ugovor o poverljivosti s obzirom da je u braku, a on se sa egzotičnom igračicom viđao čak 6 meseci nakon što su se upoznali u jednom klubu. Međutim, kada je rodila njihovo dete, on je samo nestao, blokirao je na svim mrežama i čak pokušao da prevari sve na testu za utvrđivanje očinstva.

Striptizeta tvrdi da je imala odnose sa voditeljom BBc.
Unsplash 

S obzirom da nije želeo da plaća alimentaciju, uključio je svog rođaka koji mu je pomogao da vara na testu. 

Nakon što je potpisala ugovor o poverljivosti podataka, striptizeta ne sme da govori o svojoj vezi sa zvezdom BBC-a. Međutim, tvrdi da njena ćerka, koja zna identitet svog oca, nije obuhvaćena tim ugovorom, te ga može kontaktirati kad napunii 16 godina, ukoliko to bude želela.

"Radio je na predstavi u tom delu grada kada sam ga srela u noćnom klubu. Prišla sam mu i pitala ga da li bi potpisao moju majicu", otkrila je plesačica, ali nije želela da kaže tačan datum i lokaciju.

Striptizeta je voditelja upoznala u noćnom klubu.
Freepik/Freepik 

"Nasmejao se, uzeo olovku i napisao svoju čuvenu frazu preko mojih grudi. Zatim je tražio moj broj telefona i nazvao me nekoliko dana nakon toga", dodala je ona. Ona je navela i da su se tokom šest meseci sastajali "oko pet-šest puta" i da su obilazili "penthaus apartmane svih lepih hotela". Međutim, sve se promenilo nakon što je zatrudnela.

"Čim sam mu rekla da sam trudna, rekao je da ne može da ima decu i negirao je da je dete njegovo. Onda je blokirao sve moje brojeve, promenio svoj - i nestao", otkrila je ona. Ona je tada navodno kontaktirala svog advokata i BBC-ju je naloženo da njihov zaposleni uradi test očinstva.

"Sve se poklopilo. Mogli su bez sumnje da kažu da se rezultati poklapaju, ali ne dovoljno da ga proglase ocem. Bila je to smešna situacija - sugerisalo se da bi to mogao biti njegov brat, otac, stric ili deda, ali da nije on otac deteta", rekla je ona.

test za utvrđivanje očinstva pokazao je da voditelj nije otac deteta ali da imau deo zajedničkog dnk-a.
Shutterstock 

On takođe tvrdi da je voditeljka Bi-Bi-Sija prisustvovala DNK testu zajedno sa njegovim muškim rođakom, uprkos 'strogim pravilima' koja tako nešto zabranjuju.

"Nikada nismo uspeli da dokažemo suprotno, ali mislimo da je njegov rođak koji je došao sa njim uradio test umesto njega i pomogao mu da prevari sve rezultatom", tvrdi striptizeta. Upravo zbog ovog neubedljivog rezultata testa, TV zvezda nikada nije bila u obavezi da plaća alimentaciju. Takođe joj je tada naredio da potpiše ugovor o tajnosti podataka.

"Insistirao je da ga potpišem jer me je sprečavao da o tome javno pričam. Nisam dobila novac. Bila sam prepuštena sama sebi, nije mi dao ni novčića. Bila sam mlada i glupa, trudna sa svojim prvim detetom i uplašena. Samo sam uradila ono što sam morala da uradim.  Rečeno mi je, nasmejala se i potpisala šta je trebalo da potpišem, onda otišla svojim putem. Na svu sreću ugovor se odnosi samo na mene, ne i na moju ćerku. Piše da ne sme da kontaktira ili komunicira sa njim dok ne napuni 16 godina. Ali kada se to završi, moći će da radi šta god poželi", rekla je ogorčena majka. Ona je dodala i da sumnja da je jedina žena koju je slavna TV zvezda ućutkala na ovaj način.

Striptizeta tvrdi da nije jedina sa kojomje voditelj varao ženu.
Shutterstock 

"Ima dosta drugih za koje je prećutao, znam da nisam bila jedina s kojom se sastajao. Ali šta je tu je. Ima ih još puno. Očajnički je  pokušavao da me ućutka jer je znao da kad bih progovorila, za njega ne bi nikako dobro izgledalo da se sazna da je neka striptizeta ostala trudna s njim. Ne žalim ni za čim u životu jer sam iz cele ove priče dobila svoju predivnu ćerku", zaključuje striptizeta, prenosi Daily Mail.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!