Ozloglašeni roker Tomi Li, osnivač kultnog benda "Mötley Crüe" i bivši suprug Pamele Anderson proslavio je svoj 60. rođendan, a društvo mu je, očekivano, pravila i daleko mlađa supruga Britani Furlan koju je upoznao preko jedne aplikacije za upoznavanje 2017. godine.

Iako je danas znatno mirniji i daleko od skandal majstora kakav je bio nekad, tu i tamo i dalje ume da ustalasa javnost neprimerenim izjavama i potezima kao što je nedavno fotografisanje polnog organa koji je okačio na svoje mreže.

Čini se da Tomi i te kako koristi to što je ponovo u centru pažnje zbog serije "Pam & Tommy" o njegovom i Pamelinom ljubavnom životu koji i dalje ne prestaje da intrigira javnost.

pamela Anderson imala je veoma burnu vezu sa Tomijem.
Shutterstock 

Naime, Tomi Li i Pamela Anderson upoznali su se u decembru 1994. nakon čega su šest nedelja kasnije otišli na zajednički odmor u Kankun. Samo 96 sati nakon njihovog bekstva, venčali su se, ali njihova bezbrižna romansa brzo se pogoršala kada su se vratili u Kaliforniju.

Njena majka nije znala za venčanje, a saznala je zahvaljujući magazinu "People", koji je izveštavao o ceremoniji. Njih dvoje su i istetovirali ime onog drugog umesto burmi, a Pamela se ubrzo uselila u njegovu vilu koju su ubrzo renovirali. 

Tada dolazi do neviđenog skandala kada ih je opljačkao električar kojeg su otpustili. On je ukrao jedan od njihovih seks snimaka, napravio kopije, uništio original i prodao ih medijima i seks šokpovima. 

Tomi Li imao je turbulentan odnos sa Pamelom anderson.
Will Binns / Pacific coast news / Profimedia 

Ipak, to nie poljuljalo njihovu romansu, a Li i Anderson ubrzo su postali it par kojeg javnost nije mogla da se zasiti. Godnu dana kasnije, na svet je došlo njihovo prvo dete, sin Brendon, a samo 18 meseci kasnije, dobili su još jednog sina - Dilana.

Međutim, situacija između slavnog para bila je sve gora i gora, a kulminirala je 1998. stravičnom svađom u kojoj je Tomi nasrnuo na svoju suprugu. 

Pamela Anderson trpela je nasilje od muža.
Shutterstock 

Muzičar je uhapšen i osuđen na šest meseci zatvora zbog nasilja u porodici 1998. godine. Izveštaji navode da je Li šutirao svoju suprugu dok je ona držala njihovog sina u kuhinji porodične kuće. Nakon ovoga su se i razveli. Ipak, i posle razvoda i svih nedaća, Pamela i Tomi su se povremeno viđali sve dok 2001. definitivno nisu stavili tačku na odnos.

Ipak, par je ljubavi dao drugu šansu 2008, a Pamela se sa decom uselila kod Tomija.

Pamela Anderson i tomi Li dali su šansu svojoj ljubavi i 2008. godine.
Shutterstock 

"Fantastično je čoveče. Ovog puta definitivno funkcionišemo. To se vidi na licima dece - oni su srećni što smo zajedno", rekao je Tomi tom prilikom. Nažalost, njihovo pomirenje trajalo je samo 2 godine. Nakon toga nastavili su odvojenim putevima, a Li je nekoliko godina kasnije upoznao svoju sadašnju suprugu sa kojom je u srećnom braku.

Inače, brak sa Britani je Liju četvrti. On je od od 1984. do 1985. bio u braku sa manekenkom Elejn Starčuk, potom sa još jednom holivudskom lepoticom Heder Loklir od 1986. do 1993, sa Pamelom je bio od 1995. do 1998. i naposletku, sa Britani je uplovio u vezu 2017, a rekao sudbonosno "da" 2019. godine i danas se čini da je konačno sve svoje poroke ostavio upravo zbog nje.

Instagram Britani Furlan je nova žena Tomija Lija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!