Nije tajna da je Anastasija Ražnatović do ušiju zaljubljena u svog novog dečka, fudbalera Nemanju Gudelja, koji takođe ne skriva emocije, što se dalo primetiti i kada joj je priredio iznenađenje za pola godine veze. S obzirom da mlada pevačica većinu vremena provodi u Sevilji kod njega, mnogi već sad prizivaju "crkvena zvona", te nagađaju da bi par, ukoliko sve nastavi da se odvija ovim tempom, mogao da završi i pred oltarom. 

Anastasija Ražnatović nedavno je proslavila 6 meseci veze sa Nemanjom Gudelj.
Instagram 

Međutim, iako o danu kada će reći sudbonosno "da" još uvek nema polemike, interesantno je da je Anastasija već odlučila ko će joj jednog dana biti kuma na venčanju. Reč je o njenoj najboljoj drugarici Tari Milutinović, sa kojom je često objavljivala zajedničke fotografije sa različitih događaja i letovanja.

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva jednom prilikom u emisiji "Nedeljno popodne".

Anastasija se ne odvaja od svoje najbolje prijateljice Tare Milutinović.
Instagram 

Inače, lepa Tara koja polako osvaja glumačku scenu u našoj zemlji, nedavno je imala premijeru svog prvog filma "Ala je lep ovaj svet" na kojoj je sve zasenila holivudskim izgledom! Njenom osmehu retko ko može da odoli, a počinje da ostvaruje sve zapaženije uloge, te joj mnogi predviđaju veoma uspešnu karijeru.

Zanimljivo je i da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića. I ne samo to, ova lepotica je i naslednica poznatog televizijskog lica Dragane Milićević, koja ju je dobila u braku sa Urošem Milutinovićem. 

Međutim, iako Tara lepotom svakoga baca na kolena, ona može da se pohvali i diplomom sa čak dva fakulteta. Najpre je diplomirala na ekonomskom fakultetu, međutim, nije bilo teško pogoditi da je ono u čemu se najviše pronalazi gluma, što se videlo i kada je bila mala, te je potom završila Fakultet savremene umetnosti u klasi Vide Ognjenović.

- Prvo sam završila ekonomiju, volela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Bila sam jako mlada, sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet i videla sam sebe kao neku uspešnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesrećna u kancelariji, osetila sam se kao da sam pobegla od sebe - otkrila je jednom prilikom mlada glumica.

Naglasila je da je u svemu imala veliku maminu podršku.

- Setila sam se kako sam se osećala kao mala i shvatila da volim glumu. Ja sam rekla mami da ja to moram da uradim, a ona me potpuno podržala, rekla mi je da ja treba da budem ja - zaključila je Tara.

Osim toga što poseduje veliki glumački talenat, veoma je darovita kada je u pitanju muzika. Mediji su je zapazili još 2013. godine kada je u Narodnoj skupštini Srbije primila Specijalno priznanje Sportskog saveza Srbije u ime svog dede.

Prijateljstvo sa Anastasijom datira od malih nogu

Anastasija i Tara poznaju se od 12. godine, a koliko je njihov odnos poseban govori činjenica da je Anastasija jednom prilikom otkrila da je Tara stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje kako bi ga posvetila isključivo njoj nakon što je saznala da se zarazila korona virusom.

Tara Milutinović i Anastasija Ražnatović su prijatleljice od malena.
Instagram 

Sa druge strane, pevačica se među prvima pojavila na premijeri filma "Ala je lep ovaj svet", kako bi bila uz svoju najbolju drugaricu u vrlo važnom momentu za nju u dosadašnjoj karijeri, a još fotografija lepe Tare pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Instagram Evo kako izgleda Tara Milutinović, buduća kuma Anastasije Ražnatović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!